Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDSKI SPOR
Povratak na članak

MVEP uputio prosvjednu notu Crnoj Gori zbog školskog broda Jadran

Ministarstvo je podsjetilo na raniju diplomatsku komunikaciju po ovom pitanju i prijedloge Ministarstva obrane Republike Hrvatske u vezi rješavanja pitanja vlasništva i modaliteta budućeg korištenja školskog broda Jadran

Komentari 7

Avatar Stradun
Stradun
21:54 03.08.2023.

Postoje načini :Zatvoriti granični prijelaz Karasovići . Uvesti im vize.

VL
LE
Levanto
19:29 03.08.2023.

Nakon 30 god. Stvarno su vridni u ministarstvu.

VL
BP
Besposlen pop
19:13 03.08.2023.

Kad u službenom dopisu jednog ministarstva RH piše da se “vrši obuka”, onda to izaziva ozbiljnu zabrinutost i razmišljanja o funkcioniranju države

VL
BL
blackeder2022
19:41 04.08.2023.

Poslati zahtijev za zapljenu broda u slučaju uplovljavanja u međunarodne ili teritorijalne vode zemanja Sredozemlja,temeljem vlasništva i pomorskog prava.Jer bi to bio pritisak na CG da vrati oteto.A oteto je prokleto!

VL
ER
erosaonogasvijeta
20:53 03.08.2023.

Ova ribarska "barka" ne zasluzuje napetost izmedju dvije drzave. Ako bi Crna Gore vratila onda bi Hrvatska drzava trebala prodati na javnoj drazbi i novi vlsnik bi mogao to pretvoriti u turisticke svrhe ili nocni club za bogate "recimo sendvicare." Ja jos uvjek neznam dali je Kotor i okolica Hrvatsko ili Crnogorsko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.