Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOSNA SITUACIJA

Ministarstvo objavilo: Savjetujemo građanima izbjegavanje putovanja u Ukrajinu

Gordan Grlić Radman susreo se s ministrom vanjskih i međunarodnih poslova Republike Austrije
Slavko Midzor/PIXSELL
12.02.2022.
u 18:28

Nije riječ o pozivu na evakuaciju ili hitan odlazak, napominju iz resornog ministarstva

Zbog dodatnog pogoršanja sigurnosne situacije u Ukrajini i daljnjeg jačanja oružanih snaga Ruske Federacije u područjima u blizini granice s Ukrajinom, hrvatskim državljanima savjetujemo izbjegavanje putovanja u sva područja Ukrajine, a osobito u područja koja graniče s Ruskom Federacijom, Republikom Bjelorusijom te u dijelove Ukrajine u blizini linije razdvajanja s privremeno okupiranim područjima Krima i Donbasa, glasi današnja preporuka hrvatskog Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Nije riječ o pozivu na evakuaciju ili hitan odlazak, već samo poziv da oni koji nisu poslom ili nekim drugim ozbiljnom razlozima vezani za to područje, ipak odu iz Ukrajine.

VIDEO: Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Rimac kampusa

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar kastanjer2
kastanjer2
20:22 12.02.2022.

Zašto ne pozovu na povratak iz Ruske federacije? Ako Amerikanci bace atomske bombe na Rusiju trebali bi na vrijeme bježati.

ST
Stipan
08:43 13.02.2022.

Hladni propagandni rat. Do vrućeg neće nikad doći .

WA
walker
19:11 12.02.2022.

Očekujem Andreja, Grlić Radmana i Milorada za koji dan u mirovnoj misiji u Kijevu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije