Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cavtat

Muster: samo sam želio porezati par grana koje su mi smetale

Thomas Muster
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
24.08.2014.
u 10:24

Molio sam načelnika da mi dopusti da svake dvije godine posječemo te najviše grane.To stablo mi je prekrasno, ne bih htio da se sruši, kaže Muster

-- Smetalo mi je granje stabla koje ulazi na balkon i s kojeg kapa voda. Samo sam te grane želio porezati, niišta više od toga - objasnio je šokirani Thomas Muster na pitanje zašto želi srušiti stablo koje mu zaklanja pogled prema moru. Austrijski tenisač godinama ljetuje u vlastitoj vili na Cavtatu i tvrdi da obožava taj kraj, ali je kaže, zgrožen napisima medija.

- Molio sam načelnika da mi dopusti da svake dvije godine posječemo te najviše grane.To stablo mi je prekrasno, ne bih htio da se sruši - objašnjava Muster i dodaje kako su u općini pristali na njegov zahtjev rekavši mu da će oni to učiniti. 

No prije nego što su odrezali i jedan list, Muster je završio na lokalnim portalima, pišu 24 sata.

>> Thomas Muster: Nisam odustao ni kad su u ovom kraju bila ratna vremena

Ključne riječi

Komentara 11

BI
billynik
11:30 24.08.2014.

Važno da mediji nekog popljuju samo da nije slučajno iz vladajuće garniture jer ti se ne diraju kao ni svete krave.

AN
ANM
11:18 24.08.2014.

A neko čita 24sata???

ZE
zebac
11:43 24.08.2014.

pošto je muster sa zapada svim i svačim po njemu,a da je odotuda preko drine mogo bi rušiti i paliti po cavtatu ko prije 20-ak godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije