Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
87 23°C
  • miroslav.petkovic.7564:

    Oni to koriste pravo.Ovdje u Rusiji samo dovode iz bivsi sovjet republika srednje azije Tadik Uzbek Kirg Kazah Azarbejdan itd.Zatim Iran i bog zna otkud jos..Tu imaju sva prava jao i Rusi zato kad citam u novinan kako tu narodi ... prikaži još! nemaju prava.Pogkedajte migracione centre ovdje milione ih dolazi.Zatim rusija radi nataliteta na prvo djete daje sest na drugo deset na trece cak petnest tisuca eura.To koriste obilato pobjedise ku...co

  • cigrovski.darko:

    Ne brinite za Rusiju, oni jedino to rješavaju pošteno, državni brakovi su glavni i može tko s kim hoće, osim rodbine i istospolnih, a vjerski i prije i sada i kod nas ne mogu se sklapati između Muslimana i Katolika ... prikaži još!a ukoliko jedan od njih ne promijeni vjeru, samo nepismena raja i novinari to ne znaju.

  • Kendra:

    Svo zlo od institucija Crkve, izmišljenim vjerama podijelili ljude kako bi se bogatili i manipulirali ljudima. To ispiranje mozga traje stoljećima i za svaku je osudu. Ako Boga ima ,samo je jedan i za sve ljude na svijetu jednak, nije ... prikaži još! On propisao 3 vjere i različita moralna pravila. Ako Bog zaista i postoji kada dođe vrijeme prvo će udariti baš po tim "vrlim institucijama" i njihovim vođama. Voljela bih to dočekati.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
ušli u ograđeni prostor

Zatečeni pri krađi keramičkih pločica iz skladišta humanitarne pomoći u Petrinji

Prometna policija
AUTOCESTA ZAGREB - SISAK

Pijan i bez vozačke izazvao nesreću na autocesti, dobio je 'paprenu' kaznu

ubojstvo u Mlinovima
Najteži životni trenuci majke i uže obitelji

Neum oplakuje djecu ubijenu u Zagrebu: 'Proglasit ćemo dan žalosti. Ova tragedija je nezapamćena'