Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hgss u akciji

Muškarac se kupao u rijeci Muri i nestao: Traje velika potraga

HGSS traži muškarca u Muri
Foto: HGSS
1/2
18.06.2023.
u 12:26

Članovi HGSS-ove stanice Čakovec čamcima obilaze rijeku, a koriste i potražne pse.

HGSS u Međimurju drugi dan traga za muškarcem koji je jučer oko 14 sati nestao u rijeci Muri. Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu o nestanku nešto poslije 15 sati. Radi se, prema neslužbenim informacijama, o 40-godišnjaku.

VEZANI ČLANCI:

Nestao je u visini naselja Peklenica kad se poželio rashladiti u vodi. Članovi HGSS-ove stanice Čakovec čamcima obilaze rijeku, a koriste i potražne pse.

Video: Vozač koji je pokosio pješake u Buzinu doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

Komentara 1

PV
prcko.vita
13:24 18.06.2023.

Poželio se on sigurno rashladit Hrvatskim Ledo sladoledima ili gradskim bazenima, ali su cijene Europske a plaće ostale balkanske, pa ti sad preživi ako možeš. Tuga i žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije