Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u rotterdamu

Kriza gotova – Muškarac u WC-u vlaka ipak nije bio naoružan

bomba, nizozemska
Foto: Twitter
18.09.2015.
u 10:13

Putnički vlak za Pariz ispražnjen je i pregledan, a u njega je stigao i pregovarač koji bi muškarca trebao nagovoriti da izađe van

Prijetnja terorizmom ipak je isključena jer muškarac zaključan u WC-u nije naoružan. Policija je nakon pola sata obustavila uzbunu na roterdamskom kolodvoru. Na istoj liniji je prošlog mjeseca spriječen teroristički napad.

Da podsjetimo, u  Rotterdamu je policija ispraznila jedan međunarodni putnički vlak nakon što je dobila dojavu da se muškarac, navodno s bombom, zaključao u WC-u.

Putnički vlak za Pariz ispražnjen je i pregledan, a u njega je stigao i pregovarač koji bi muškarca trebao nagovoriti da izađe van. – Sigurnosne snage situaciju drže pod kontrolom i nema rizika za druge putnike – izjavila je kompanija Thalys u čijem je vlasništvu vlak. Muškarac je uskočio u vlak netom prije njegova kretanja i odmah se zaključao u toalet – piše Reuters, prenoseći riječi svjedoka.

 Nizozemska je privremeno obustavila željeznički promet oko Rotterdama te upozorila da su moguća kašnjenja vlakova od oko sat vremena.

>>Na ulazu u splitsku bolnicu pronašli ručnu bombu

>>Uništena opasna avionska bomba iz Drugog svjetskog rata

Ključne riječi

Komentara 4

TA
tamanitelj
13:18 18.09.2015.

Bio ne bio naoružan odmah metak

FR
franjo
10:46 18.09.2015.

Isprazniti vlak i tog luđaka ubiti kroz zatvorena vrata!

CH
chemica
11:15 18.09.2015.

Lud je ili samo "preplanuo" pa ga omeli u izvršenju terorističkog napada? Udijeliti metak u oba slučaja. Ako je uistinu uspio doći do bombe, to više ne smije među normalna ljudska bića. Jedno je prijetnja, ali čim se naoružao, izrešetati bez milosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije