Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pritvoru

Muškarac koji je nožem ubo bivšu suprugu osumnjičen za teško ubojstvo u pokušaju

Pokušaj ubojstva u Lipiku
PIXSELL
06.10.2021.
u 10:04

Osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. Naime, sumnja se da je 34-godišnjak u ponedjeljak, 4. listopada oko 18.50 sati u Lipiku u obiteljskoj kući oštrim predmetom teško ozlijedio 33-godišnju bivšu suprugu koja je prevezena u bolnicu u Pakrac gdje je zadržana na liječenju.

- Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 34-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teško ubojstvo u pokušaju“ - navodi se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Posjetimo, lipički policajci uhitili su muškarca (34) koji je oštrim predmetom u ponedjeljak navečer napao svoju bivšu ženu (33) s kojom ima dvoje malodobne djece u dobi od 8 do 10 godina, izvijestili su ranije iz policije. Kako smo neslužbeno doznali, ženu je ubo nožem u predjelu trbuha. Pronađena je u svom stanu u Školskoj ulici u Lipiku.

Ozlijeđena je žena vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u pakračku bolnicu iz koje su izvijestili da joj je zdravstveno stanje nakon operacijskog zahvata stabilno. Muškarac je nakon napada pobjegao, no policija mu je ubrzo ušla u trag i privela ga.

Još uvijek je nejasno zašto je muškarac nožem nasrnuo na svoju bivšu ženu, no navodno su se i prije često svađali, a prema nepotvrđenim informacijama ovo nije bilo prvi put da ju je fizički napao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije