Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA

Muškarac iz Ploča uzeo robu vrijednu 1,4 milijuna kuna i nikad ju nije platio

Hrvatske kune
Dubravka Petric/PIXSELL
11.06.2021.
u 13:38

Hrvat (61) iz Ploča dobio je kaznenu prijavu zbog prijevare u gospodarskom poslovanju jer je oštetio trgovačko društvo iz Martinske Vesi za više od 1,4 milijuna kuna

Hrvat (61) iz Ploča dobio je kaznenu prijavu zbog prijevare u gospodarskom poslovanju jer je oštetio trgovačko društvo iz Martinske Vesi za više od 1,4 milijuna kuna, priopćila je sisačka policija.

Naime, postupajući po zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva u Sisku, policijski službenici  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Ploča, u razdoblju od siječnja do prosinca 2019. godine, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi za svoju tvrtku, naručio i preuzeo od trgovačkog društva iz Martinske Vesi, drvenu građu u vrijednosti od 1.431.769,68 kuna.

No, nije ju nikada platio čime je doveo u zabludu odgovornu osobu trgovačkog društva iz Martinske Vesi. Osim protiv njega kaznena prijava je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta i protiv njegovog trgovačkog društva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije