Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac (30)

Djevojčicu vrbovao na prostituciju kad je imala 14 godina. Iskorištavao je dvije godine

prostitucija
Foto: ilustracija, Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
10.05.2015.
u 12:43

Djevojčicu s jednog zadarskog otoka namamio je s obećanjima o dobrom životu na modnim pistama. Iskorištavao ju je dvije godine

Zadarska policija uhitila je 30-godišnjaka porijeklom iz BiH, a s prebivalištem u Zagrebu koji je još prije dvije godine preko Facebooka namamio maloljetnicu u dobi od 14 godina s jednog zadarskog otoka i vrbovao je da se bavi prostitucijom.

Tada djevojčicu s jednog zadarskog otoka namamio je s obećanjima o dobrom životu na modnim pistama, a nakon što ju je dvije godine iskorištavao nedavno joj je, kako neslužbeno doznajemo, obećao odlazak u jednu svjetsku modnu agenciju.

Maloljetnica koja se školovala u Zagrebu nedavno se nije javila roditeljima koji o svemu nisu ništa znali pa su roditelji o njenom nestanku obavijestili policiju. Kada je pronađena i to u Rijeci, otkrilo se da ju je 30-godišnjak vrbovao na prostituciju i protiv njega je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo trgovanja ljudima.

>>Majka nas je prodavala za 20 kuna, da ima za alkohol

Komentara 5

Avatar Maslina
Maslina
15:11 10.05.2015.

Da imam mogućnosti financirala bi organizaciju koja bi se pobrinula da ovakvu gamad mrak proguta!..Zatvor je kamilica za svodnike ka i kemijska kastracija za pedofilčine.

BE
BEAR36
12:03 11.05.2015.

A šta jedna balavica mora imati profil na fejsu? Čim neka takva u toj dobi drma po društvenoj mreži mogu samo zamišljati zašto je uopće kreirala profil. Kaznit roditelje i tu malu da joj nikad više ne padne na pamet Fejs.

LA
LANA555
22:45 10.05.2015.

Maslina slazem se svama isto to bi i ja napravila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije