Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bježao policiji

MUP istražuje policijsku primjenu prisile: Mladić teško ozlijeđen pri uhićenju

policija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
19.05.2015.
u 16:10

Ministarstvo unutarnjih poslova formiralo je poseban tim koji će istražiti je li policajac primjereno primijenio sredstva prisile kod uhićenja 29-godišnjaka.

Mladić (29) teško je ozlijeđen prilikom policijskog privođenja u noći s ponedjeljka na utorak u Puli.

"Policijski službenik nad 29-godišnjakom primijenio je sredstva prisile, prilikom čega je 29-godišnjak ozlijeđen. Djelatnici Hitne medicinske pomoći Pula pružili su mu liječničku pomoć na mjestu događaja, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju", izvijestili su iz Policijske uprave istarske.

Zadržan na liječenju

Ministarstvo unutarnjih poslova formiralo je poseban tim koji će istražiti je li policajac primjereno primijenio sredstva prisile kod uhićenja 29-godišnjaka. Muškarac je zadržan na liječenju.

Uhićenju je prethodilo nekoliko prometnih nesreća koje je izazvao 29-godišnjak. Iako nije položio vozački ispit, on je oko 23.40 sati upravljao ukradenim automobilom Fiat, pulskih registarskih oznaka, te je u ulici Viktora Cara Emina pri zaobilaženju nepropisno parkiranog automobila "zakačio" Hyundai te se potom udaljio s mjesta nesreće. Potom je u Tršćanskoj ulici, na isti način, udario u nepropisno parkirani Fiat i pobjegao. Uočio ga je policajac i dao mu znak da se zaustavi, no on to nije učinio već je ubrzao i skrenuo na makadamski put, gdje je kod obilaženja udario u Mitsubishija i Seata.

Ukradeni automobil ostavio je na raskrižju Tršćanske ulice i odvojka Tršćanske ulice te se pješice udaljio do Trga na mostu, gdje su ga pronašli policajci.

>>Uhićeno 5 osoba osumnjičenih za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta

>>Fizički obračun i pucnjava u Bibinjama

Komentara 8

ME
melinda
16:34 19.05.2015.

Mislim da su mu prvo trebali pomilovati dobro kicmu pa tek ga onda privesti.Minimalno 10 godina robije za toga drskoga lopova i nadoknadu ukupne stete svim ostecenim vlasnicima automobila koje je ostetio ...Drske lopuze treba najstrozije kaznjavati

DU
Deleted user
16:50 19.05.2015.

ostoja ranković budi li te po noći marko azapović

Avatar pekarr
pekarr
17:14 19.05.2015.

Pa u takvom slučaju treba tako reagirati... ako ugrožava tuđe živote.... ali sam oda to ne postane "model ponašanj" za i najmanju pogrešku jer smo tek onda u banani. Onda postajemo sj koreja.Jedino ako policija ima dozivljaj da smo balkanci. No mi nismo balkanci. Mi smo europa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije