Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO SU U 53 DRŽAVE
Povratak na članak

MUP demantirao navode CNN-a: 'Nema informacija o ilegalnim policijskim postajama Kine u Hrvatskoj'

U ministarstvu kažu da su u Hrvatskoj boravili samo kineski policajci radi lakše komunikacije s kineskim turistima, a suradnju s Kinom ocjenjuju kao profesionalnu i pozitivnu

Komentari 9

DU
Deleted user
17:47 04.12.2022.

CNN, oni nikada ne lažu???

VL
ST
stomiovotreba
18:15 04.12.2022.

Skupine za ljudska prava hoce slagati.

VL
SM
siki_miki
17:48 04.12.2022.

Ne treba nasjedati na histeriju o Kinezima, CIA stalno siri ovakve i slicne lazi o njima i pokusava izgraditi neprijateljstvo izmedu njih i Europe.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
20:56 04.12.2022.

U, sad znam zakaj me je ona ženska u kineskom fast food-u u Importanne na Iblerovom neki dan tak čudno gledala kad sam naručivao. Sigurno je bila kineska policajka...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:14 05.12.2022.

nikog ne zabrinjava da nam američke tajne službe, fbi, krstare državom, pregledavaju što hoće..

VL
BE
Berri
18:35 04.12.2022.

MUP je ne treba baviti Kinezima, već trebaju educirati policijske službenike da znaju napisati kaznenu prijavu za obijesnu vožnju. Ovo što se dogodilo u Splitu je nezapamćeno i mislim da premijer Plenković, a niti ministar Malenica neće blagonaklono gledati na činjenicu da u prometu ima toliko divljanja i obijesti, a u praksi niti jedne osuđujuće presude za obijesnu vožnju. Mi nismo ni Norveška, ni Danska, nama je potrebna stroga i beskompromisna kaznena politika, a ne da se kaznena djela prikrivaju pisanjem prekršajnih kazni. Pustite Kineze, rješavajte stvarne probleme.

VL
PR
Propitivač
17:40 04.12.2022.

Hahahaha. Jednom sam poznanika koji radi u MUP-u kako to da su oglasni i puni oglasa za prostituciju a policija to ignorira pa mi ej rekao da policija radi samo po prijavama. Dakle, ako ti diler pred haustorom dila drogu, policija ga neće sama hvatati,. Sve dok ga ne projaviš. Zastrašeni Kinezi nisu prijavili prijetnje i ucjene "volontera", pa za MUP taj problem ni ne postoji. Osim toga ,ovo nije stvar za MUP nego za tajne službe.

VL
DU
Deleted user
18:07 04.12.2022.

CNN prica o legalnim sa znanjem drzave,naravno ne i uniformisanim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.