Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na željezničkoj postaji

Sukob zbog maske: Nijemac suzavcem pošpricao Hrvata

Warning strike at Deutsche Bahn - Munich
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
1/3
17.01.2021.
u 20:06

Njemački putnik zadobio je ogrebotine na potkoljenici i dlanu, a Hrvat imao iritaciju oka

U S-bahnu u Taufkirchenu nedaleko od Münchena, u petak ujutro došlo je do fizičkog obračuna između 49-godišnjeg Nijemca i 47-godišnjeg Hrvata, pri čemu je Nijemac u napadu Hrvata poprskao suzavcem. Uzrok tomu je bilo nepropisno nošenje zaštitne maske, a oba putnika prošla su s lakšim ozljedama.

Kako prenosi Fenix magazin, problem je nastao jer je Nijemac za vrijeme vožnje primijetio Hrvata kako masku nosi samo preko ustiju,  zbog čega mu je rukama pokazao da prekrije i nos, što je Hrvat u potpunosti izignorirao i sišao na stajalištu.

No kada mu je Nijemac pokazao srednji prst, smatra njemačka policija, Hrvat je u fizičkom obračunu bacio Nijemca na pod, na što je ovaj izvadio suzavac i poprskao mu njime oči.

Njemački putnik zadobio je ogrebotine na potkoljenici i dlanu, dok je Hrvat imao iritaciju oka, a protiv oba su poneseni kazneni postupci zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i uvreda.

Komentara 4

LI
liliZG
13:39 18.01.2021.

to je dokaz da većina zapadnih njemaca poštuje propise koje je donijela njihova zemlja a hrvati ih prilagođavaju sebi nevezano uz zakon.

Avatar VLbriše
VLbriše
08:12 20.01.2021.

Svatko tko živi u Njemačkoj ima pravo na 6 maski FFP2 mjesečno .I treba ih nositi uvijek i pravilno. Problem su stranci , pogotovo Turci i Balkanci koji misle da mogu protiv zakona .Nijemci se uglavnom u redu i slušajuaju svoje političare , za ove druge postoje kazne dok se ne opamete .

DU
Deleted user
09:52 18.01.2021.

To je i bio cilj politike: nahuškati ljude jedne na druge, stvoriti razdor u društvu, uvesti kontrolu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije