Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarski bend Charlie Brown
Povratak na članak

Multietnički bend koji promovira aktivizam i dobrosusjedske odnose

Premda nikad nismo izišli na “veliku scenu”, nema gdje nismo svirali i tada osjećamo da bend iz Vukovara sa sobom nosi poseban status. Kad dođu vukovarski rokeri, to publici nešto znači

Komentari 4

DU
Deleted user
22:11 18.11.2015.

Opet malo o bratstvu i jedinstvu......al kako bi rekao Haso .....djabe krecite

VL
Avatar isoc41
isoc41
22:10 18.11.2015.

furio radin bi im se mogao pridruziti na gitari, a milorad pupovac bi mogo biti frontman.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
07:14 19.11.2015.

Koliko ja znam i EKV i Partibrejkersi su također strani 'bendovi'. 'Bend' na Engleskom znači 'zavoj', da ne mislite možda na 'band'?

VL
L5
la_54
00:24 19.11.2015.

Molim vas sve domoljubce da brzo osudite ove mlade ljude koji sebe vide prije svega kao ljude i umjetnike, a ne iskljucivo kao pripadnike specificne nacionalne grupe. Kako se usudjuju reci da postoji bilo sto vazno osim nacionalne pripadnosti? Odmahah im treba naci neku manu, istraziti im porodicno stablo, osuditi te heretike... boze moj, ovakvi stvarno ugrozavaju Hrvatsku, sigurno je ne vole nikako...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.