Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrenuo im leđa

Muke HDSSB-a: Borili se protiv SDP-a, a udrugu vodi član HDZ-a

'04.11..2011., Osijek - Predsjednik HDSSB-a Vladimir Sisljagic s najuzim vodstvom predstavio je izborni program stranke. Vladimir Sisljagic, Kresimir Bubalo, Gordan Matkovic.  Photo: Davor Javorovic/P
Davor Javorović/Pixsell
18.09.2012.
u 15:40

M. Mikolčević: Ja sam general i moram generalno razmišljati. K. Bubalo: On je penzioner kojem treba generalni mentalni remont

HDZ je, sportski rečeno, uzeo bodove HDSSB-u na domaćem terenu. Naime, samo četiri mjeseca nakon što je izabran za predsjednika Zajednice sportskih udruga grada Osijeka, umirovljeni brigadni general HV-a Mladen Mikolčević ušao je u redove HDZ-a. I on u tome ne vidi nikakav problem. Bez obzira na to što je, prema tvrdnjama dijela delegata, izabran na čelnu funkciju Zajednice baš zahvaljujući prijateljstvu s osnivačem HDSSB-a Branimirom Glavašem.

Podsjećamo, bivši predsjednik Zajednice Emil Pravdić i protukandidat na izborima u svibnju Neđeljko Knežević (SDP) čak su javno tvrdili da je gradonačelnik Krešimir Bubalo delegate pozivao na “brifing”. Takve navode su opovrgli i Bubalo i Mikolčević koji je na čelu udruge koja ima godišnji proračun od 34 milijuna kuna.

>> Prijetnjama birali čelnika koji drži 34 milijuna kn za gradski sport?

– Imam nakanu ostati prijatelj s B. Glavašem s kojim sam proveo najzanimljivije i najteže dane. U našem se odnosu zbog mog ulaska u HDZ neće promijeniti ništa značajno jer prijateljstvo podrazumijeva iskrenost. Također, poznavajući gradonačelnika kao legalista, a i osobni sam prijatelj s njegovim ocem, u našem odnosu neće doći do promjene – kaže Mikolčević.

I HDZ i HDSSB, kaže, stranke su koje nose hrvatski predznak, a takvi su i ljudi koji ih predstavljaju, napose u novoj priči HDZ-a na čelu s Karamarkom.

– Ja sam general i moram generalno razmišljati – zaključuje. K. Bubalo komentirao je da svatko odlučuje sam o svom životu.

– Mikolčević nam se nudio ući u stranku, bio je i kod Glavaša u Mostaru, no rekli smo mu jasno da je naš stav da na čelu Zajednice ne treba biti politički opterećena osoba. Tamo treba biti čovjek koji će se posvetiti sportu, a koliko čujem, on nije takav i ne radi svoj posao dobro – kaže Bubalo dodajući da on Mikolčevića ne smatra generalom nego “neiskrenim penzionerom kojemu treba generalni mentalni remont zbog situacije u kojoj se nalazi”.

Ključne riječi

Komentara 12

AR
arjavas
18:03 18.09.2012.

Evo još jednog instanat generala.

BZ
Branko Zajec
16:42 18.09.2012.

Dok se društvo "politički" prepucava, nisu našli za potrebu čestitati svojoj 16 godišnjoj sugrađanki Donni Vekić na velikom teniskom uspjehu. Uostalom, što oni stvarno znju o sportu. Svi su rođeni sa dvije "lijeve" noge, loptu su prvi puta vidjeli na TV, a sport na seoskim kirvajima. Ti i takvi odlučuju kome treba pomoć u sportskom djelovanju.

BU
bubi400
16:36 18.09.2012.

Smjestio im švercer prstaca i ribe sa Brionskog otočja i osoba koja ima više putra nego i jedan dosad general taj isti Mikolčević je iznevjerio i svog prijatelja a danas možemo reći bivšeg prijatelja Kruljca doša Karamarko sa dokazom za Mikija i njegov šverc to je Mikolčević ovog puta Bubalo je upravu nažalost ovo je sve istina pitajte dečke koji su radili u Zboru sa njim ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije