Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAMAZANSKI BAJRAM
Povratak na članak

Muftija Hasanović: Mir nije sve, ali bez mira sve je ništa

Danas je čak i želja za mirom devalvirala u odnosu na onu za moć i utjecaj, kaže muftija Hasanović

Komentari 5

Avatar Pravednik_1960
Pravednik_1960
14:25 16.07.2015.

Mir je puno i puno, i daj upotrebi veze Muftija da se radikalni islam ne širi ...

VL
LA
Latz
14:19 16.07.2015.

Koncept grijeha i najviše njegovog oprosta je problem koji ljudima u njihovim glavama može izbrisati odgovornost za njihova djela što je i nemoguće i nemoralno -- žrtva ili povrijeđeni ti može oprostiti, može se dogoditi da postanete najbolji prijatelji, sve je to moguće, ali odgovornost za počinjeno djelo, taj konkretni izbor i akciju ne može se izbrisati jer činjenica. Stvar koja se dogodila i usmjerila tijek zbivanja, ne može se izbrisati kao da se nije dogodila, kao i odgovornost za nju.

VL
DU
Deleted user
16:55 16.07.2015.

"...znatnom broju muslimana je ugrožen život..." . Dalje kaze "... Iako su muslimani najveće žrtve, oni nisu jedine. Brojni narodi i pripadnici različitih vjera, posebice gdje su manjina, strahuju pokazati tko su i što, nisu u mogućnosti živjeti u punini svoje vjere, a pitanje je zašto je to tako?" Kao prvo: gdje su to mulsimani najvece zrtve i gdje im je ugrozen zivot osim u zemljama gdje ih vlastita braca po vjeri ubijaju! A kao drugo: gdje manjine nemaju mogucnost zivjeti u punini svoje vjere? I opet: u muslimanskim zemljama gdje se krscani ubijaju vec i zbog lancica sa krizem oko vrata... Ajde prodavaj tu svoju muslimasku demagogiju nekom drugom a ne nama!!!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:15 16.07.2015.

Mir nije sve, ali bez mira sve je vatrenije i složenije, ima sve više bogatih familija i još više gladnih i sirotinje, ima viška zabranjene domoljubne pjesme i nevinih vitezova u zatvoru i u nemiru ima sposobnih ljudi koji se uz mahutanje sa zastavom zbrinjavaju i snabdjevaju dok one koji domoljubno zagrizu šalju na bojišnicu uz paštetu, dišpet i saznanje da su svoji na svome.

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
13:18 16.07.2015.

Slažem se da je mjesto vjern u crkama i mjestima koja su za to i predviđena. Svjetovna mjesta nisu primjerena za ta nazadna razmisljanja. Da pača kažnjavao bi laž kojom agresivno nastupaju govoreći o stvarima koja nemaju potkrijepe u dokazima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.