Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Mučenje životinja: Kod Benkovca na pašnjaku izrezao četiri krave u vlasništvu 53-godišnjaka

Krave na ispaši tijekom sunčanog dana
Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija
21.11.2023.
u 11:41

O događaju je obaviješten nadležni veterinar koji je kod domaćih životinja sanirao posjekotine

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja. Sumnjiči ga se da je u petak, 17. studenog u popodnevnim satima na pašnjaku na benkovačkom području, oštrim predmetom ozlijedio četiri krave u vlasništvu 53-godišnjaka, nakon čega se udaljio.

Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid, tijekom kojeg je o događaju obaviješten nadležni veterinar koji je kod domaćih životinja sanirao posjekotine.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja. S ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija nastavlja s provođenjem drugih mjera i radnji - istakli su iz zadarske policije.

VIDEO Jedan mrtav, troje ranjeno u pucnjavi u Walmartu u Ohaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije