Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječe ga
Povratak na članak

Mubarak osuđen na doživotni zatvor, pozlilo mu

Optužbe za korupciju protiv Mubaraka i njegova dva sina sud je odbacio

Komentari 12

VI
viga
11:17 02.06.2012.

prosvjednika??????????? a zakaj je unda bus stori poslav vojsku u san francisko i los adjelos-zakaj nije "pregovarao" sa crncima dok sus e zdiglji, vuzigalji i unistovalji????????????

VL
TO
tomaivan
11:41 02.06.2012.

kakvi su ovo nepismeni članci ? mubarakove su snage POGIBILE 850 osoba ?

VL
TO
Toni50
12:10 02.06.2012.

Kao vidimo realno i pošteno odsuđeno nikome ništa se posebno ne događa i nije produžena zapadnjačka taktika prema predsjednicima "likvidacije putem komandosa te svečani pokop bacanjem u more "da nitko nevidi ništa" ili vješanje Huseina ili ubijanjem Gadafija i večimim djelom familije sa unucima ! Ovdje je netko bio svjestan Mubarak je bivši prijatelj Amerike i pod njihovom zaštitomi tako se mora "pošteno" po uputama suditi .

VL
TT
The Time of Troubles 1612
12:56 02.06.2012.

Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak (84) proglašen je krivim za udruživanje za ubijanje prosvjednika u Arpaskom proljeću, piše BBBC Drugim rijecima on je osudjen zato jer se suprostavio nasiljem nasilju revolucionara. Ovo i u Libiji je dobra lekcija za vlastt u Siriji. U ovoj igri nema kompromisa, nema 50-50 nema milosti....kako recu drevni Grci Jao se porazenima.

VL
OB
-obrisani-
14:34 02.06.2012.

Egipatski diktator je pobio par stotina ljudi i dobio dozivotni zatvor a diktator Bi roz za masovna ubistva par stotina tisuca Hrvata dobio ulice i trgove sirom sramne nase. Toliko o svijesti pravdi i istini i komunistickoj bandi cija djelaa hrvati zive iz bez obzira oja je "partija" na vlasti

VL
WA
wahr
16:03 02.06.2012.

Mubarek je bio americki covjek u Egiptu... medju Arapima. Dobar i poslusni americki namjesnik za Egipat kao sto su i hrvatski politicari za Hrvatsku ali izgubio je vezu s stvarnoscu... Amerikanci ne zelu jednog svog namjesnika koji ce biti 20 a kamoli 30 godina... Amerikanci zelu da se ovi namjesnici mjenjaju. Nek narod ima neki privid Hollywooda...nek postoji ispusni ventil... Amerikanci mu nisu naskodili ali nisu mu ni htijeli ni mogli pomoci.

VL
OB
-obrisani-
16:12 02.06.2012.

Koliko bi svaki amer. predsjednik dobio za pobijene civile, i sl. Tko će ih pitati. Ili tko zna u koliko će zemalja još intervenirati u narednih dvadesetak godina.

VL
RI
Riznica
17:20 02.06.2012.

A nama prikazuju da je vec mjesecima vezan za bolnicku postejlu i da ne hoda ?! Mubarakova vladavina je bila period mraka u kojem je narod najvise trpio...Ipak je izbjegao smrtnu kaznu sto znaci da je sa 84 godine dobio 2 do 3 godine..

VL
PR
&primjedba
19:25 02.06.2012.

u 14:34h katich je napisao/la: ra diktator Bi roz za masovna ubistva par stotina tisuca Hrvata dobio ulice i trgove sirom sramne nase. ~~~~~~~~~~~~~~ Ali je vazno, daje bilo posla za sve.... ha ha ha i da je vecina imalaa besplatno zdrastveno i zubno osiguranje. To sto nisu bas imali puno za jesti, je posve sporedno. A koliko je on Hrvata (i ostalih) pobio, je posve nevazno. Nije bitno, jel stotine tisuca ili miljon... Vazno je ipak, da ih je vecina (pusaca) dobila besplatan stan.... I jos dan danas se ponose sa time.... pljuc

VL
PR
&primjedba
19:28 02.06.2012.

u 16:03h wahr je napisao/la: ~~~~~~~~~~~ Vlado, jel ti opet pusis ~ ono!? Pa ti je (u)vid malo zamalgljen? O cemu pak ti trabunjas? "namjesnicima" ~ ha ha ha ha Probaj Yuengling Lite, manje je kalorija :-)

VL
PR
&primjedba
19:47 02.06.2012.

Hosni Mubarak doživio srčani udar, nagađa se da je umro Njegovo stanje pogoršalo se kada je čuo za Gadafijevu smrt, a srce mu je stalo kada je vidio fotografije tijela dugogodišnjeg prijatelja. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo je pisalo prije jedno 6 mjeseci, ovdje u VL.... Da ga nisu to oni po smrti osudili?!

VL
DU
Dugopamti
16:47 03.06.2012.

Egipćani su se riješili običnog diktatora a dobit će diktaturu vjerskih fanatika i to na jako dugi rok. Kršćanima i židovima u Egiptu se jako loše piše, a mi bi na obale Mediterana mogli dobiti vjerske fanatike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.