Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mrtvi su već četiri stotine godina, a još uvijek ovaj naš svijet izvlače iz gliba u koji neprestano i sve dublje propadamo

Shakespeare i Cervantes vojskovođe su riječi koju su zaslužni i za čudesni roman "Stoner"

Komentari 1

BA
bakulušić
21:56 18.04.2016.

Gospodin Pofuk (namjerno) šalje dobre poruke na pogrešnu adresu. Gospodin Pofuk (namjerno) ignorira činjenicu da Hrvati i Hrvatska nikada nisu vodili osvajačke ratove. Hrvati i Hrvatska nikada nisu mogli odlučivati hoće li rat ili mir. Onaj tko brani svoj dom nema mogućnosti izbora, nema vremena ni prostora za lamentacije poput Pofukovih. Za lažne moralne dileme! Još jedan mućak gospodina Pofuka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.