Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomaknula glavu

'Mrtva' djevojčica (3) oživjela na vlastitom pogrebu

oživjela djevojčica,Filipini
Foto: Youtube Screenshot
1/2
14.07.2014.
u 18:55

Prije ukopa roditelji su podigli poklopac lijesa da bi još jednom vidjeli djevojčicu. Tada se dogodilo neočekivano

Šok i nevjerica zavladali su među sudionicima pogreba kada su shvatili da trogodišnjakinja koju su došli ispratiti na posljednje počivalište leži živa u lijesu!

Djevojčica je preminula u subotu u Aurori na Filipinima. Dan prije roditelji su je doveli u bolnicu jer je, piše PhilStar, imala visoku temperaturu. Liječnici su je proglasili mrtvom 24 sata nakon primitka na liječenje.

Prije ukopa roditelji su podigli poklopac lijesa da bi još jednom vidjeli djevojčicu, a ona je tada pomaknula glavu. Otac ju je odmah izvadio iz lijesa i dao joj vode. Šokirani i ujedno sretni, odmah su je odvezli u bolnicu. Cijeli događaj snimljen je kamerom, a potvrdio ga je i policijski inspektor Heidil Teelan.

– Osoblje bolnice proglasilo je djevojčicu klinički mrtvom. Pretpostavljamo da je bila u komi prije nego što su roditelji otkrili da je živa. Sada se osjeća dobro i vraćena je kući – kazao je Teelan.

>>Uzbuna u bolnici: Proglasili ga mrtvim, a on dan poslije oživio

Komentara 4

US
USA
22:10 14.07.2014.

Bog je velik!

DU
Deleted user
21:18 14.07.2014.

Eto ne griješe samo naši.

ZA
zahira45
14:32 16.07.2014.

Isuse Bože! Hvala ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije