Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANDARDIZIRANO ŠKOLOVANJE
Povratak na članak

Možemo izvoziti 200 K9 pasa u cijeli svijet

Treneri specijalno obučenih četveronožaca pokrenuli projekt udruživanja kako bi ih učinkovitije plasirali na strana tržišta

Komentari 4

NO
Norway
12:08 11.08.2019.

Kvalitetan i planiran uzgoj štenaca je najskuplji i najdugotrajniji dio procesa obuke pasa. Selektivni uzgoj fizički i psihički zdravih jedinki, čuvanje genetskog materijala, neovisnost sustava od privatnih, hobby uzgajivača i kinološkog kluba, razmjena jedinki sa centrima u cijelom svijetu, obuka trenera, sustavna izgradnja dobre reputacije na tržištu, kvalitetna dostava usluge, borba za mjesto na tržištu

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:43 11.08.2019.

Bohutinski K9 znaci pas. Ne policijski, svaki pas. K9 na engkeskom je k- nine iliti srpski kejnajn. Pad je canine iliti srpski kejnajn. Kuzis?

VL
MA
majlena
23:16 10.08.2019.

Odvratno.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:33 10.08.2019.

Sve se može izvozit, sjećam se prije par godina kada mi je jedan vojnik pričao kako su iračani bili zainteresirani za kupovinu treniranih pasa za eksploziv koje bi mogli koristiti na svojim punktovima. Međutim, vojnik je naveo kako nema strategijee razvoja, da u tom trenutku mi jednostavno nemamo dovoljnih kapaciteta, rekao mi je koliko dugo treba trajati trening da bi se moglo predati takvog jednog psa ali sam zaboravio. Znači najveći problem ovdje kod nas je pitanje volje, gdje oni koji bi trebali nešto organizirati, pokrenuti, potaknuti - jednostavno nemaju volje niti sluha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.