Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Može li Zoran Milanović sebe i naciju učiniti opuštenijima?

U njegovoj politici i istupima nije bilo jugonostalgije, pa ni one koju ekstremni desničari (kakav sam katkad i sam) vide i kad je nema. Istina, ima obilje njegovih neobičnih i neuobičajenih izjava o sadašnjoj i bivšoj državi i drugim temama

Komentari 7

DU
Deleted user
13:00 21.02.2020.

Pa koliko pratim - ovo sa Špičkovinom je bio žestoki return kad su ga uhvatili u navodu koji ne odgovara stvarnom povijesnom stanju ( citiram: Stručnjaci za finski rat iz Špičkovine ili Vukovine nam objašnjavaju koliko je bilo mrtvih kao da su ih oni osobno prebrojavali ) odnosno kad se njegove izjave nađu u koliziji s činjenicama - e tu nastradaju činjenice, dakako... Naslov mi nije jasan - da bi on kao takav mogao učiniti naciju "opuštenijom"!? Štono bi se reklo rječnikom teniskih trenera, slabost su mu "unforced errors", dakle greške s kojima protivnik nije imao poveznice, a po karakteru - Nick Kyrgios! Kakvo opuštanje, kakvi bakrači... Čeka nas indijska "nadaljevanka" bez kraja i konca, stradat će nam živci - a uvrijeđenih će biti na sve strane, kao i do sada.

VL
DU
Deleted user
12:07 21.02.2020.

..tako mala država a puna novinara..maršale moj..

VL
JW
Jim West
18:42 21.02.2020.

Ah, sjećam se ljetne kolumne u kojoj smo pisali da je Kitarovićka sigurna pobjednica... Ne, nije ona promovirala RH svojim svojatanjem pokala nogometnog SP-a, promovirala je sebe.

VL
Avatar Jopa
Jopa
11:51 21.02.2020.

Opuštena "kohabitacija" sa Plenkijem, uzorom druga Ivkošića.

VL
IV
IVRI
11:17 21.02.2020.

Pravda za Zokija! On je dobronamjeran tip.

VL
LL
lijepa_li si
13:31 21.02.2020.

izvedba himne na inauguraciji je totalno zbunila zorana, što se vidjelo kod čitanja i potpisivanja prisege. da mu nije stalo, nebi ga niti smelo

VL
ZO
zokanabelom
10:38 21.02.2020.

Je, vidjeli smo opuštenu inauguraciju s mukanjem himne za probrano društvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.