Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZEMLJE SU UPLAŠENE'
Povratak na članak

Može li Putin ponovno stvoriti SSSR? Uz Rusiju nisu ni njezini saveznici, strahuje se od novog napada

Sovjetski Savez raspao se na samom kraju 1991. godine i iz njega je nastalo 15 država. Tri od njih, baltičke republike, odavno su dio NATO-a i Europske unije, te ih više ni Rusija ne promatra kao dio svoje sfere utjecaja, iako u njima živi znatan broj etničkih Rusa koji desetljećima optužuju vlade te tri zemlje za diskriminaciju. No, od preostalih deset, ne računajući Rusiju i Ukrajinu, samo je Bjelorusija stala u ožujku uz rusku invaziju na glasanju u Općoj skupštini Ujedinjenih naroda

Komentari 6

Avatar istovari
istovari
05:51 17.08.2022.

Svaka sila za vremena....

VL
KA
karijes
23:23 16.08.2022.

Najveći uspjeh putlera će biti kada Sj. Koreju sa prijateljem degenerikom u SSSR

VL
DM
D'Mich
11:09 17.08.2022.

Labavi CCCP postoji i preostalih 12 republika su manje ili više ovisne o Rusiji. Ali sa napadom na Ukrajinu s tim je gotovo. Bez Ukrajine nema ni novog CCCPa.

VL
PA
Pahor
18:46 17.08.2022.

Do kraja je dotukao Rusiju svojom megalomanijom i gurnuo je u dublju rupu nego sto je ikada bila. Da je steta, nije.

VL
AR
arutagajisur
01:42 18.08.2022.

dosadno1: Rat gube EU i Ukraina. EU su uhvatili i ameri i rusi, jedan spreda drigi straga pa je rokaju, tesko da ne ostane trudna. O Ukraini ne vrijedi ni govoriti. Pogledaj samo cijene plinma koje ce biti zimi, prii takim cijenama niko nece smeti vise slati kovu Ukraini, a rusi plin nece dati nikome ko je protiv nje, pa se slikajte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.