Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Može li Puljak uspjeh svoje stranke u Splitu preslikati na nacionalnu razinu. Evo što kažu analitičari

04.07.2022.
u 10:51

Da rezultat u Splitu neće imati utjecaj na sklapanje nacionalnih koalicija za sljedeće parlamentarne izbore i da se do njih, budu li redoviti, stigne još mnogo toga promijeniti pa i mnogo koalicija sastaviti i rastaviti, uvjeren je pak Bagić koji napominje da Centar, čak i da su izbori uskoro, na nacionalnoj razini ostaje relativno beznačajna stranka sa slabim potencijalnom rasta. Jedna od dilema jest i treba li SDP prihvatiti ponudu Puljka u Splitu i ući u većinu u Gradskom vijeću kao u Zagrebu. Za Bagića SDP nema mnogo opcija i ulaskom u gradsku vlast sebi ipak diže relevantnost jer će sudjelovanjem u vlasti ipak biti, kaže, "faktor", što im može dati neku priliku za rast i oporavak.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Mistborn
Mistborn
11:32 04.07.2022.

neMožemo je propao u Splitu, a i u Zagrebu će. Pinokio ima 3 godine da pokaže da mu je stalo do Splita, a onda će propasti ako si umisli da je državna veličina, jer Split ne podnosi da nekom bude samo odskočna daska.

Avatar southman
southman
11:53 04.07.2022.

Ne može kao i MOŽEMO.

PR
prajdali100
12:34 04.07.2022.

Duboko se nadam da nemože. Sve što je lijevo,pa još više lijevo pa turbo- lijevo autorici ovog članka je prihvatljivo i poželjno.Po tko zna koji put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?