Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Može li Emina Višnić nakon debakla riječkog EPK voditi zagrebačku kulturu?

Na javnom natječaju za pročelnika zagrebačkog Ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Tomašević je izabrao Eminu Višnić koja je loše vodila projekt Rijeke kao europske prijestolnice kulture

Komentari 1

ŠA
šalata
14:10 10.06.2022.

Gluposti,gospođa Višnić dala je u lipnju 2020.ostavku na funkciju Izvršne direktorice a ostala je programska direktorica.Godina 2020.je bila godina korone pa je prvi puta u povijesti odlučeno da se produži titula prijestonice kulture za 6 mjeseci.Gospodin Derk sigurno žali što je Rijeka bila prijestolnica kulture,neka ne brine Knjižnica se gradi po planu,a Galeb če doći uz rivu u Rijeci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.