Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori eu s rh
Povratak na članak

Motrenje bez mogućnosti odgode članstva

Uz provedbu zakona, motrit će se i kako Hrvatska ispunjava obveze preustroja brodogradilišta.

Komentari 19

UK
Ugo Kajvez
17:11 24.06.2011.

Imperijalisti motre svoju moguću novu KOLONIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!! ..............

VL
KU
kukuriku
15:34 21.06.2011.

..kad je Italija ulazila u EU, su morali zatvoriti i preusmiriti 4500 firmi i obrta, koji su vec´odavno bili u CEFTi ..., da nebi pre-konkuriraki nekim fimama iz Deutschlanda...i Holandije..., ..istina nije bila Svitaska-Kriza (Bankarska) i u EU je biloo $oldi.., a sada ulazimo u EU-kantinu-podrum...., za par \"mrkvica\" !!

VL
KU
kukuriku
15:35 21.06.2011.

..\"mrkvica na kolcu, ala tovari \"...

VL
MA
maraosta
18:50 21.06.2011.

Za lisabonski ugovor nisu glasali narodi europskih zemalja. Europska unija je fašistička tvorevina .Europska unija je nelegalna država.

VL
MA
maraosta
19:59 21.06.2011.

Ova lažna zastava mi se gadi , ona i političasri koji nas u to guraju.

VL
UK
Ugo Kajvez
21:43 21.06.2011.

Uahahahaha ............... trčite, trčite u EU ................. . Uahahahaha ................. . . \"Yesterday afternoon, Jack Straw became the first senior Labour politician to declare that Greece would leave the euro. Even BBC cor

VL
TA
tati
22:55 21.06.2011.

ako mozete i ako narod ima demokratski glas u politiki, nikad nesmijete u tu Evropsku uniju. pitanje je, jel bude EU uopste eksistirala u 2013? nedajte svoju zemlju u taj EU kaos; nemojte se prodati.

VL
LI
liburnik
08:27 22.06.2011.

kukuriku ne laprdaj, Italija je jedna od utemeljiteljica EU i kada je ona usla u EU , CEFTA nije postojala. Informiraj se pa onda komentiraj

VL
OB
-obrisani-
10:45 22.06.2011.

@tati....pardon, nielsen, ne laprdaj. opet bacas patke misleci da ce se netko za njih uhvatiti!!! hrvatska ce 2013. godine uci u Europsku Uniju htio ti to ili ne! a da i ne udje, to nije njen gubitak, vec vas! da vam nije bilo nas za vrijeme AU, danas bi umjesto AU/EU imali Veliku Tursku! a mozda bi to bilo bolje, Turci bar vjeruju u Boga/Alaha, za razliku od vas, bezboznika!

VL
TA
tati
14:06 22.06.2011.

@Galadriel G uups, ti mislis, da si pojeo inteligenciju sa zlatkom zlicom. idete u EU, to nije moj problem. ali znate da vi, normalni narod, nece imati od tih eurona nista, samo oni, koji sjedeju na glavi. gledajte sto se desilo sa GR!? ako samo malo uklici tvoju pamet, pa ces brzo doci do kraja, da je naj bolse sa svojim radom i trudom, kao i biti na svojem zvlastvom. eu ce vam prodati patke a zato ce dobiti zlato. to zlato ce citava hrvatska morati platiti. ne sad, ali vasa djeca in unuki. budite ponosni, da ste jos sami gospodari sa svojom domovinom a ne trcite bezglavni u taj evropski dezaster. ja znam u cemu govorim. ne zivim um hrvatski i ni u jednoj od eu zemlja.

VL
DO
dolmir
15:16 22.06.2011.

Koji smo bi bijednici prosto nije za vjerovati? - Zamislite kroz pregovore \"tobože\" uskladili smo naše zakone (grubo je ako kažem da smo prepisali EU diktat), sa EU zakonima a sad nas treba još i motriti da li će momo po tim zakonima živjeti u vlastitoj državi??? Ako nas od sada planiraju motriti šta će tek biti kada uđemo u tu PROKLETU tvorevinu? Pitam i sebe i sve Vas koji ovo pročitate, pa po Bogu zašto toliki izginusmo i toliko materijalnih dobara uništismo da bi bili SLOBODNI I SUVERENI, SVOJI NA SVOME.... - Toliko žrtava smo dali da bi se izvukli iz zajednice od samo šest članica bivše juge a kolike žrtve će morati podnijeti naša djeca i unuci da izađemo iz \"gvozdenog zagrljaja\" dvadesetsedam članica unije...

VL
UK
Ugo Kajvez
16:00 22.06.2011.

google ........... . Replacing Economic Democracy with Financial Oligarchy

VL
UK
Ugo Kajvez
16:32 22.06.2011.

Ovo prijevod jednog isječaka Iz stranih vijesti .......... . Zemlje kao što su Grčka, Irska, Portugal, i one u istočnoj Europi (ili izvan EU, kao što su Island), tj. zemlje koje su se ucjenjivati ​​od strane špekulanata, MMF-a i drugih tijela, kao što su Europska komisija, treba pozvati jednostrano moratorij na otplatu javnog duga. Prijedlog dobiva popularan potporu u zemljama koje su najviše loše pogođene krizom.

VL
JA
jaruzelskia
22:48 22.06.2011.

22.06.2011. u 16:32h Ugo Kajvez je napisao/la: Ovo prijevod jednog isječaka Iz stranih vijesti .......... . Zemlje kao što su Grčka, Irska, Portugal, i one u istočnoj Europi (ili izvan EU, kao što su Island), tj. zemlje koje su se ucjenjivati ​​od strane špekulanata, MMF-a i drugih tijela, kao što su Europska komisija, treba pozvati jednostrano moratorij na otplatu javnog duga. Prijedlog dobiva popularan potporu u zemljama koje su najviše loše pogođene krizom. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ugo, nitko ih nije tjerao prihvatiti EURO!!! (osim Islanda koji je nešto drugo...) Dakle, dobili su masu novaca od EU ,kao i što će dobiti i Hrvatska... A kaj su zasrali (financirali javnu potrošnju)kada su imali priliku = njihov problem! Jasno?

VL
RO
rosa
12:06 24.06.2011.

Vlaisavljevicka, predsjednica kradisnog HDZ-a, jucer izjavi kako Hrvatskoj nije bitan novac iz europskih fondova nego je bitan ulazak u EU. Bas me zanima da li se to HDZ-e u buducnosti odrice kriminalnih aktivnosti ili ima plan kako svoju kriminalnu mrezu aktivirati u EU.

VL
AM
amajda16
12:53 24.06.2011.

Auh,koliko žuči kod nekih,onih koji bi radije SFRJ NEGO EU.Kukavice i lezilebovići.

VL
TA
tati
17:53 24.06.2011.

aha, Kukavice i lezilebovići oni, koji kazeju NE za EU. dobro. meni je sve jedno. ako vec prodajem svoju domovinu, onda bi JA REKLA za koliko - a ne da mi EU koloss to diktira! kuzis li to ili je to za tebe pre visoko?? bas se to dogadja GR! EU sad diktira za koliko se grcka prodava!

VL
MA
maraosta
22:59 24.06.2011.

Zbog izdajnika i korumpiranih stranih plačenika europski šovinisti godinama ponižavaju hrvatski narod i državu.

VL
RE
reporter
23:18 26.06.2011.

Neka UE mafija motri kako im Hrvatska nezavisna i samostalna država izmiče iz ralja i maše iz slobode NE u UE !!! Neka pate IZDAJNICI jer dolazi vrijeme naplate! Hrvatski narod ima glavu da misli!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.