Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGSS u akciji
Povratak na članak

Motoristu pukla guma na Dinari i još posumnjao da ima infarkt

Motoristu je pukla guma na Dinari, dva je sata hodao do Kurbegove jame da bi uhvatio signal za mobitel i pozvao 112

Komentari 2

SA
samograd
08:59 27.12.2013.

ako se utvrdi da su razni " avanturisti" išli zbog adrenalina u planine ,jame ..neka iz svog džepa plate HGSS-u njihv izlazak na teren . raumijem da se svatko može izgubiti ili da mu pukne guma ali svatko tko idede u "pustolovinu " bilo naš ili stranac neka sve učini da nebi bili nismo znali ili fino na bankomat pa brate plati .HGSS-ovcima sretan božić i nova godina:)

VL
DU
Deleted user
08:23 27.12.2013.

Svaka čast tim ljudima koji rade bez neke posebne naknade. A da li je uvijek u redu od građana kako se ponašaju to je pitanje o kojemu treba diskutirati. Čovjek koji zna da je bolestan uputi se sam u planinu na motoru i onda traži pomoć. Mislim da je to krajnje neodgovorno od njega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.