Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POKUŠALA ME OBORITI'

Objavili snimku suludog pretjecanja kod Sinja pa se javio muškarac: To je moja uskoro bivša supruga

Foto: Prometne zgode i nezgode
17.08.2023.
u 18:26

Zabrinuti čovjek javio se administratorima stranice koji su danas podijelili njegovu molbu da se osoba koja je snimila izrazito opasnu i neodgovornu vožnju crvenog Seata javi i pošalje mu snimku

Jučer je na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena snimka iznimno opasne vožnje koju je zabilježila kamera u vozilu kod Sinja. Na kratkoj snimci vidi se da crveni Seat preko pune crte pretiče vozilo koje snima, pri čemu je za dlaku izbjegnut sudar s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

U komentarima su brojni izrazili zabrinutost ponašanjem agresivnog vozača, a jedna je osoba istaknula da je na toj dionici ceste to česta pojava. "Svako jutro vidim ovakvih rizičnih priticanja na ovoj dionici Kukuzovac pa sve do Butiga tj. brze ceste prema Splitu. Kamikaze na cesti" napisao je.

No situacija se nastavila razvijati u pomalo neočekivanom smjeru. Naime, jedan od komentara ispod objave piše "Je l' može osoba koja je poslala video javiti mi se u inbox, ovo vozilo me pokušalo oboriti na motoru". 

Zabrinuti čovjek javio se redakciji Dalmacije Danas koja je podijelila njegovu molbu da se osoba koja je snimila izrazito opasnu i neodgovornu vožnju crvenog Seata javi i pošalje mu snimku, jer se radi o njegovoj uskoro bivšoj supruzi s kojom je u automobilu možda bilo i njihovo maloljetno dijete.

POVEZANI ČLANCI:

"Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača stoga trebam vašu pomoć. Ako ste vidjeli nešto ili znate osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno javi na info@dalmacijadanas.hr. Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao" otkrio je motociklist.

VIDEO Tjedan dana prije roka otvoren je promet Zagrebačkom cestom ispod podvožnjaka

Ključne riječi

Komentara 17

PV
prcko.vita
19:58 17.08.2023.

Pogledala sam snimku, sasvim normalno, sigurno, klasično pretjecanje na Hrvatskim cestama. Ovaj iz suprotnog smjera nije trebao ni da Blica ni da usporava, dakle sve po zakonu i propisima, vozila su imala potreban razmak od par milimetara.

Avatar Asterix
Asterix
00:17 18.08.2023.

Ona je ustvari naganjala muža motoristu od kojega se uskoro razvodi. On tvrdi da ga je pokušala udariti autom. Ako je tome tako radi se o pokušaju ubojstva. S predumišljajem.

SA
Sarma
00:14 18.08.2023.

Meni je moja biša čekičem razbila Motor. 5.000 eura - fuć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije