Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOŠTRAVANJE U DUBROVNIKU

Mostovac se požalio: Kao dobrodošlicu što sam se kandidirao isparali su mi gume!

Maro Kristić
Foto: Facebook/Patrik Macek/PIXSELL
1/4
22.03.2017.
u 14:48

"Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim"

Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je u srijedu na svom Facebook profilu kako mu je, "kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta", nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.

Kristić je ranije u priopćenju naveo kako će izaći na izbore s listom Mosta, a u srijedu je naglasio kako ga ovaj čin vandalizma neće obeshrabriti.

"Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim", poručio je.

Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio neovisnu listu "Srđ je Grad" s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a koja će na ovim izborima izaći sa svojom listom, iako i dalje podupiru njega kao kandidata za gradonačelnika.

>> Vlahušić: Moja politička karijera je gotova jedino ako ne preživim pad cigle na glavu

>> Most: Tražimo prestanak farse i neopozive ostavke vodećih ljudi HNS-a!

Komentara 3

BZ
Branko Zajec
15:18 22.03.2017.

Sve se vraća, sve se plaća ! Maro bi se trebao sjetiti, kako je rušio dosadašnjeg gradonačelnika. Praktički rušio ga je , da bi sebi otvorio put do položaja gradonačelnika. Sada ga netko kažnjava .

MI
Mimizo
19:00 22.03.2017.

kako zna koji je razlog ovog čina slično kao saša leković a još policija nije otkrila tko je prepilio šarafe kako on kaže na točkovima

NY
nyira
22:10 23.03.2017.

Vjerojatno je sam sebi probušio gume, kako bi si stvorio imidž žrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije