Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik Mosta
Povratak na članak

Kristić zatražio obustavu građevinske dozvole za projekt Golf na Srđu

Kristić proziva bivšu Vladu da se ponijela diletantski, a u prilog tome nabraja niz "činjenica".

Komentari 14

KR
kris0000
18:15 29.04.2016.

A koliko će Vlada morati platiti penala, iz džepova poreznih obveznika, vlasniku projekta Golf na Srđu ako nakon toliko godina rada i natezanja projekt zaustavi? O tomu gosp. Kristić ne razmišlja. Evo, dočepao se fotelje u Saboru pa zagovara ii ukidanje suvereniteta Republike Hrvatske na način da naše državne službe ne smiju izdati građevinsku dozvolu bez odobrenja vanjskog čimbenika (pa bio to i UNESCO). Gospodine Kristiću, zaboravili ste da se na tu temu u Dubrovniku održao i referendum, a rezulatate svi znamo. Hoćete li uskoro zagovarati i zabranu gradnje golf terena na Ivanjici? Odite saditi i brati mandarine, nemojte sa tako važnoga radnog mjesta skupljati jeftine bodove jer nam je to svima prozirno, a vi biste indirektno pa kasnije direktno opet udarali i kopali po našim džepovima. Sramotno...

VL
KA
kajinx
18:35 29.04.2016.

Kad se jednom izda dozvola, gotova priča! Ovi iz Mosta mi stvarno idu na živce.

VL
DD
ddh
18:29 29.04.2016.

Ovaj je prolupao uostalom kao i svi provincijski pomocnici serifa iz MOST-a. Nisu se trebali prikljucuvati HDZ-u, nego su se trebali udruziti sa kocnicarima svakog moguceg naptretka, odnosno sa kocnicarima svega i svacega, prostacima sa Iblerovog trga ili sa sindikalnom mafijom na celu sa kumovima Novoselom, Ribicem, Matijasevicem i Severom. Jer te hrpe neprijatelja Hrvatske s Iblerovog trga, demagoga i bezkarakternih bezveznjaka iz MOST-a, te profesionalnih lijencina i niskoristi iz sindikata uz podrsku komunistickihmedija, su ti koji su Hrvatsku doveli na rub propasti. I ako ich se pusti jos par mjeseci od Hrvatske nece ostati niti "H". A sve je moguce u drzavi gdje sustavi ne fukcioniraju i gdje udbasi i suradnici KOS-a (Nikad umrlih!) poput Mesica, Josipovica i raznih Pusica kao i Terselickih vode kolo.

VL
DU
Deleted user
19:00 29.04.2016.

MOST je tražio tripletnu vladu,to je i dobio 2 opzicije i jednu vladu,koja je ovo grupa huligana.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:55 29.04.2016.

Ne razumijem zasto je problem zelena trava i bogatasi koji vuku kolica na tom brdu? Hoce li netko odnijet brdo sa sobom? Tu gdje ja zivim, u krugu 5 km ima bar 10 golf igralista. Prave naselja u golf igralistu. Ljudi iz dvorista igraju golf. Pa Hrvatska zivi od turizma.

VL
K2
kritičar_2
20:06 29.04.2016.

Zabraniti Židovima bilo kakvu gradnju na Srđu.

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:12 30.04.2016.

Halo investitori čitaj te ovo da znate kako ćete proć u Absurdnoj Hrvackoj.

VL
AJ
ajmo
18:47 29.04.2016.

Koji smo mi ludi narod bog neka nam je u pomoći malo bi ulaganja pa nebi pa bi se mrkali pa da neuđe strašno.Kmeti smo mi robovi i neznam kako smo uopće uspijeli stvorit svoju Državu .Nismo mi nego za ovce ćuvat i to bi pogubili.Za nas je toljaga i jaram jer nismo za ništa uzalud nam sve bogatstvo koje imamo kad pameti nemamo koliko stane pod nokat.

VL
ST
stomiovotreba
18:57 29.04.2016.

O cemu ovaj prica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.