Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITISAK NA NOVINARE
Povratak na članak

Most traži sazivanje tri odbora zbog legitimiranja Đurđice Klancir

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja upozorio je da Vlada Andreja Plenkovića već mjesecima sustavno radi na ograničavanju slobodne misli i izražavanja mišljenja u našoj zemlji.

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
11:55 13.03.2019.

po čemu se novinar razlikuje od drugog radnika? dal se novinara ne smije pitati nešto, a lopatara na cesti smije? pa dosta više diskriminacije i pogodovanja nekim strukama, djelatnostima! ako je ova osoba mogla imati neke podatke, ili je bilo nužno provjeriti identitet, to policija mora napraviti. zašto bi novinari bile zaštićene zvjerke? po čemu su posebni? oni nisu javni djelatnici, nisu službenici u nekoj županiji, ministarstvu. njihov je posao novinarstvo, profesija koju su baš oni uništili svojim lažima, konstrukcijama, vijestima bez dokaza, stvaranjem događaja i slično. i nikad nisu odgovarali. fake news nije proizvod kumice s placa ni šofera tamića...

VL
Avatar Slito
Slito
12:59 13.03.2019.

Grmonja mamlaze, da u Hrvatskoj postoji ograničavanje slobodne misli i izražavanje mišljenja kako tvrdiš,...ti bi već davno završio u prdekani nakon uvreda, poniženje pljuvanja po onima koji ne misle kao ti. Pođi od sebe i ne baljezgaj bez veze.

VL
AN
Android
12:38 13.03.2019.

Ne znaš koja je luđa stranka - oporba ili vladajući.

VL
IV
Ivancor
13:49 13.03.2019.

Ma ovi iz "ćuprije" su gori od nsj gori zločinaca komunistički.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
18:10 13.03.2019.

boli li ga boli plenkijev vritnjak 😂

VL
Avatar anemicni_pinokio
anemicni_pinokio
11:36 13.03.2019.

Da se Bozo drzao onog sto je ovjerio sad nebi morali sazivati odbore. Ovako otac domovine ANEMIJE STRASNI krece u rat sa novinarima ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.