Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove cijene
Povratak na članak

Most poziva Vladu da spriječi daljnja poskupljenja energenata

Od danas su skuplji plin i struja, plin poskupljuje za kućanstva, dok struja poskupljuje za gospodarstvenike

Komentari 6

CO
Cosinus
07:14 02.04.2019.

Rješenje je ne kupovati navedene energente dok ne pojeftine! Pa neće oni nas zezati. Pa možemo mi i bez struje i plina. :)

VL
CH
chanchir
07:19 02.04.2019.

Kajamajko i Hasso su im bili ok

VL
DU
Deleted user
06:53 02.04.2019.

Bravo Most. Država ne omogućuje i rukama i nogama spriječava da građani budu stimulirani biti proizvođačima i dionicima u energetskom sektoru RH, naročito obnovljivih izvora. Pa kada promotrimo uspješne susjede na gotovo svakom štaglju su im foto naponske čelije. Gospodin Ministar Čorić papirnati je ministar iz sjene. Mora da je nijemac jer uglavnom ništa se od njega ne čuje. Radije ulaze u sumnjive projekte vjetroenergana gdje se kao vlasnici vode kinezi, a svi članovi NO su iz RS.Uspjeh do neba. Eto, Pupovcu i neprincipijelnoj koaliciji po volji.

VL
ST
stric7
16:37 01.04.2019.

...sektaši naravno nude konkretna rješenja... ili ipak ne , samo prosipaju demagogiju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.