Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi krug
Povratak na članak

Most izgubio Metković, ali i dvije južne županije

HDZ je uspio obraniti svoje dvije županije-utvrde, ali i vratiti se na vlast u Metkoviću nakon punih šesnaest godina

Komentari 18

JA
jadrmatic
23:45 05.06.2017.

Božo Petrov u politici zapravo cijelo vrijeme funkcionira kao psihijatar koji pere mozgove javnosti i biračima, no u zadnje vrijeme prvenstveno pere mozak sam sebi i pokušava sam sebe uvjeriti u ono što govori. Tip si jednostavno nije u stanju priznati da je u svemu pogriješio i da su to birači prepoznali, pa sad racionalizira i priviđaju mu se birači iz BiH koje očito nitko nije vidio osim njega, i još tvrdi da je Most moralni pobjednik, isključivo zato da sebi ne treba priznati da je on gubitnik. Božo, na žalost, postaje sve opasniji i opasniji, sve je više izvan kontrole, a svaki poraz ga dublje gura u imaginarni svijet koji je složio u vlastitoj glavi. Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj Božinoj psihologiji je da, osim što sam sebe mora staviti u okvir crno-bijelo, gdje je on bijelo, odnosno dobrota, a crno, odnosno zlo, je uvijek onaj tko mu je u tom trenutku protivnik, dakle Karamarko-Milanović-Todorić-Plenković-Jambo-itd., je to da je takve relacije imaju sve manje i manje političkog opravdanja, nego se radi o tipičnoj patološkoj racionalizaciji.

VL
GV
golub Vaso
07:56 06.06.2017.

Metković je izgubio pomoću dovlacenja ljudi iz susjedne države, županije nije izgubio jer ih nije ni imao

VL
SN
Samo naprijed
07:53 06.06.2017.

Stranka zvana "za naše neuspjehe su krivi oni drugi". I neka mole Boga da ne dođe do prijevremenih izbora. Ostali bi bez polovice zastupnika.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:10 06.06.2017.

jako velikaa steta.palac na dolje okrenuli su im ljuduli iz njihova Metkovica koji ih najbolje poznaju.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:08 06.06.2017.

kako ce sekta zvana Most sada funkcionirati kad su shvatili da su svima nebitni.porazom u Metkovicu poceo je kraj mesije Boze Petrova i njegovih trabanata Mira Bulja i Nikole Grmoje.

VL
DE
deda1234
08:57 06.06.2017.

samo da ne izgubimo most za peljesac!

VL
DU
Deleted user
14:23 06.06.2017.

Da. Mostovci po starom. Opet su im drugi krivi za neuspjeh. Kako to da psihijatar nije dijagnosticirao da je narcisoidnost glavni razlog propasti Mosta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.