Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borbeni zrakoplovi

MORH zaprimio dvije ponude za remont i nabavu MiG-ova 21

MiG
MORH
07.05.2013.
u 17:22

One će u sljedećih nekoliko dana biti pregledane te će se ocijeniti zadovoljavaju li tražene uvjete.

Ministarstvo obrane zaprimilo je ponude rumunjske tvrtke AEROASTAR i ukrajinske tvrtke UKRSPETSEXPORT za remont i nabavu borbenih zrakoplova MiG 21.

Povjerenstvo MORH-a otvorilo je ponude koje su pristigle do 7. svibnja u 14 sati, priopćilo je Ministarstvo obrane. One će tijekom sljedećih nekoliko dana biti pregledane te će se ocijeniti zadovoljavaju li tražene uvjete. Nakon detaljnog pregleda pristigle opsežne dokumentacije, donijet će se odluka o pozivanju ponuditelja na pregovaranje.

>>Remont MiG-ova: Ukrajinci podmeću i svom veleposlaniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije