Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 10. kolovoza
Povratak na članak

MORH raspisao natječaje za kadete: Traže se vojnici, mornari i časnici zdravstvene službe

U vojničku službu u trajanju od dvije godine ovim natječajem prima se 350 kandidata, odnosno kandidatkinja za vojnika/mornara, s početkom službe 17. rujna 2019. godine, uz probni rad u trajanju od šest mjeseci.

Komentari 12

Avatar Becarina
Becarina
16:45 28.07.2019.

Posao za domoljube hrabre i s kuražom, ljude spremne braniti domovinu, ovi portalski srbeki to sigurno nisu. HV je ponos Hrvatske!

VL
YU
YuBastards
18:24 28.07.2019.

U MORHu nedostaje vojnika,a ne uredskih ..,tj časnika! MORH se raspada po šavovima od viška časnika! HV je postao jedan babinjak,leglo neradnika, curica (ljevicarsko trpanje zena u vojsku i policiju) koje (najveci broj njih) nisu ni voljne ni sposobne izvrsavati vojne duznosti kao muski kolege. Samo se naslikavaju za TV,a nitko ziv nije vidio niti jednu od njih kada se stvarno radi, gasi pozar, grade brane na poplavljenim podrucjima! Vojska treba VOJNIKE, a ne uredske uhljebe kao sto su casnici,kojih Hrvatska ima na izvoz!

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:05 28.07.2019.

Zašto bi doma na ekranu igrali ratne video igrice kad vam Hrvatska vojska omogućuje da i sami sudjelujete u njima. Prihvati izazov i prijavi se u HV.

VL
BA
Barbasmora
15:24 28.07.2019.

Fali vojnika i oruzja u afganistanu....navalite balkanci!

VL
TU
turimtituki
17:41 28.07.2019.

Rijesite problem kao i sa konobarima, uvezite ih iz srbije.

VL
Avatar matalan
matalan
16:08 28.07.2019.

Argentinskl sindrom je krivoustova doktrina...bogati u okrilju vojne hunte...tri ministra kolerika ostvaruju cilj titova generala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.