Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

MORH bez komentara nakon gledanja snimki pada aviona

'Ogulin - Marija Klipa (69)koja je zadobila teske ozljede od pada MIG-ova kod Latina nakon operacije u Ogulinskoj opcoj bolnici vozilom hitne pomoci preveza je na daljne lijecenje u Zagreb u bolnicu R
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
Autori: dai, mb, sh/VLM
27.09.2010.
u 18:11

Je li razjašnjen uzrok pada – tehnički kvar ili je zakazao netko od pilota – u MORH-u nisu htjeli komentirati. Kažu da će informacije o snimkama i istrazi dati povjerenstvo.

Na Vojnom učilištu u Zagrebu pregledane su snimke vježbe tijekom koje su se nedaleko od Plaškog srušila dva MiG-a 21. Je li razjašnjen uzrok pada – tehnički kvar ili je zakazao netko od pilota – u MORH-u nisu htjeli komentirati. Kažu da će informacije o snimkama i istrazi dati povjerenstvo.

Tzv. crna kutija iz aviona još nije pregledana. To se može učiniti samo u Remontnom zavodu u Velikoj Gorici, kamo, doznajemo, zahtjev još nije ni stigao. Glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu Alenka Laptalo kaže da se istraga nastavlja te da je područje sela Latin na kojem su se srušili zrakoplovi i dalje blokirano. Vještačenja su u tijeku pa se tako još ne zna je li Marija Klipa (69), dok je na polju iskapala krumpir, ozlijeđena krhotinom aviona ili rakete.

U KBC-u Rebro, kamo je prebačena nakon operacije u Ogulinu, liječnici kažu da se dobro oporavlja, a nadlakticu su joj ponovno operirali kako bi se spriječile komplikacije i infekcije.

Komentara 18

CO
Contractor
19:28 27.09.2010.

Naravno da ne žele ništa komentirati jer će se potvrditi da su krivci isključivo ta dvojica nadobudnih nesposobnjakovića!!!!

Avatar ivek
ivek
20:36 27.09.2010.

sto brze ozdravljenje... nitko nije kriv.. velebit je opasnost za avione.. turbulecija se nemoze izbjec .. ona je prisutna non stop ..... vratimo se unazan neko vrijeme,, koliko je nestalo i srusilo se zrakoplova na tom podruciju.... bivsa JNA,,, nikad nije tam letjela

SA
sargu123
20:02 27.09.2010.

Gospođi Mariji želim brz i uspješan oporavak. Nakon toga angažirajte sposobnog odvjetnika i oderite ih do gole kože ! Gamad nesposobna, to se moglo desit bilo gdje i sva je sreća što nema smrtno stradalih ! Pozdrav gđi Mariji još jednom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije