Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Morgan u Zagrebu naučio sve što treba znati fino odgojen kućni pas

Morgan
Foto: Privatni album
1/5
05.11.2014.
u 16:59

Dvogodišnji hrvatski ovčar spašen je u Gunji, a Udruga Indigo za njega traži dom u kojem će Morgan biti član obitelji

Hrvatski ovčar Morgan spašen je u Gunji za vrijeme poplave. U privremenom domu u Zagrebu naučio je sve što treba znati fino odgojen kućni pas.

- Na lajni hoda tik uz nogu, a nikad nije išao u školu u kojoj se to uči. Dobro se slaže sa svim životinjama, u kući u kojoj čeka da se pojavi njegov čovjek druži se s dva psa, mačkom i zamorcima, a veseli se i svakom gostu, bez obzira je li dvonožan ili četveronožan - kažu Morganovi privremeni udomitelji i ističu kako je on vrlo zahvalan za sve što dobije. Voli se voziti u automobilu, jedino mu vožnja liftom nije baš omiljena, iako ni zbog nje neće raditi problem.

Možda ljudi misle, dodaju, da zato što je hrvatski ovčar moraju za njega imati cijelo stado ovaca. Morgan može živjeti i u stanu i u dvorištu, ali ne na lancu i u boksu. Važno mu je da je u blizini čovjeka, a imate li ovčice ili kravice, Morganovoj sreći neće biti kraja.

Otkad je stigao u Zagreb o Morganu se brine Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo pa dodatne informacije možete dobiti na mobitelima 099/4338080 i 091/2226683.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije