Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPA ŠKOLA

Mora platiti kaznu od 1.730 eura jer je alkoholiziran vozio s poništenom dozvolom

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
27.06.2023.
u 07:55

Kada je došao do kućnog broja 12, tamo ga je zaustavila prometna policija te provjerom prvo ustanovljeno  da je 50-godišnjak vozilom upravljao za vrijeme dok mu je zbog sakupljenih bodova vozačka dozvola poništena.

Bez 1.730 eura ostao je 50-godišnjak, za kojeg zagrebačka policija kaže da je - opetovani prometni recidivist. Kako su priopćili, on je 25. lipnja u 19.20 upravljao Opelom zagrebačkih oznaka Ulicom Medveščak u smjeru sjevera.  Kada je došao do kućnog broja 12, tamo ga je zaustavila prometna policija te provjerom prvo ustanovljeno  da je 50-godišnjak vozilom upravljao za vrijeme dok mu je zbog sakupljenih bodova vozačka dozvola poništena.  A zatim je alkotestiran te mu je u krvi nađeno 0,83 promila alkohola.

Policajci su ga prvo odvezli u postaju  gdje su ga zadržali dok se nije otrijeznio, a potom je odveden sucu za prekršaje koji ga je kaznio s 1730 eura.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 2

FR
FranjoTT
10:20 27.06.2023.

Ili ako si u HDZ-u kao Dekanić samo kažeš da ti nisi vozio i slučaj se zataška! HDZ zna!

DZ
dn_zg
09:37 27.06.2023.

Oduzimanje vozila i 3 godine zatvora... rješeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije