Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozite Buba(Mari)

Mora na hitnu operaciju mozga, a nedostaje još 100.000 kuna!

mara roša
Facebook
20.08.2013.
u 17:06

Mari Roši dijagnosticiran je zloćudni tumor na mozgu, a jedini spas joj je operacija na mozgu koja je zakazana za petak u Švicarskoj

Mari Roši (32), odmilja zvanoj Bubamara, nedavno je dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu kojeg treba hitno operirati. Riječ je o anaplastičnom astrocitomu gradusa tri, a nakon što domaći liječnici nisu preporučili operaciju, s objašnjenjem da bi moglo doći do komplikacija, Marina obitelj u inozemstvu je pronašla liječnika koji je spreman napraviti operaciju.

Riječ je o liječniku iz Slovenije koji pojašnjava da može ukloniti 92 posto tumora, a ostatak bi se skinuo kemoterapijom. No, riječ je o iznimno skupoj operaciji, od 60.000 eura, oko 460.000 kuna, a novac treba uplatiti do sutra jer je operacija u Švicarskoj, kamo je Kata otputovala u ponedjeljak, zakazana za petak.

Dosad je sakupljeno oko 360.000 kuna, što znači nedostaje još oko 100.000 kuna, a rok uskoro istječe. Njena obitelj i prijatelji okupljeni su na Facebooku u grupi BubaMARA (Mara Roša), a proteklih tjedana organizirane su i brojne akcije u kojima je prikupljan novac za izlječenje Mare Roše.

Svi koji žele pomoći mogu novac uplatiti na broj računa: Mara Roša, IBAN: HR3724840083114640777 RBA, a broj deviznog računa za uplate iz inozemstva je IBAN: HR2424840083190055989, SWIFT - RZBHHR2X.

>>Supružnici Šišak krenut će na liječenje, akcija se nastavlja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije