Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRKVA O IZBORIMA
Povratak na članak

Mons. Želimir Puljić: Čini se da napredujemo u demokraciji

"Onima koje su birači izabrali želimo puno snage, mudrosti i sloge"

Komentari 7

BH
bijela_hrvatska
12:59 10.11.2015.

Poštovani monsinjore...neobično vas cijenim ali kao vjernik želio bih vam dati jedan savjet: nemojte previše raditi na tome da se dopadnete svima (uključujući i bezbožnu protu-katoličku i u velikoj mjeri protu-hrvatsku "partiju"), jer znate kako se ono veli: "tko s vragom tikve sadi..." Bolje se vi držite svog vjernog hrvatskog vjerničkog stada...jer čopor je gladnih vukova oko njega i jedva čekaju da ga pastiri napuste, pa da isprobaju kandže i zube na njemu...Hvala.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:00 11.11.2015.

Vi napredujete u demokraciji? Da niste dobili ukor, jos bi vatre bacali sa oltara. Sramite se!

VL
OB
Objektivno...
07:44 11.11.2015.

Nedostatak izbora je što nije uvjerljivo pobijedio onaj koga je Crkva između redova preporučivala svome stadu. Kara Marko bi trebao analizirati i koliko je glasova vjernika izgubio i baš zbog te sramotne promidžbe apolitične crkve. Idite u miru

VL
WI
wisdom
12:13 10.11.2015.

i to bi bila premijera neutralnog stava crkve u političkom smislu, jer do sada nisu mogli prikrit i zataškat kako su vjernicima preporučivali za koga da glasaju, a za koga ??? ZNA SE.

VL
IS
istri
12:44 10.11.2015.

za vas normalno skretanje u desno je skretanje u demokraciju u kojoj radnik radi dok im trebas pa noga u rit ili radis a gazda i vi snjima uzivate od Rada siromasnih. VIDI :VATIKAN: pojedinci od 300 do 500 Metrao 500 Metra stana. scijim novcem? TO JE VASA DEMOKRACIJA dok ima jadnih koji vas podrzavaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.