Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovački biskup
Povratak na članak

Mons. Uzinić: HBK podupire Hrvate katolike u ostvarenju jednakopravnosti u BiH

Vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić izjavio je tijekom zasjedanja Biskupske konferencije kako ne može zaobići "društvenopolitičko stanje u BiH", napose katolika u njoj

Komentari 5

HU
hudarupa3
21:13 05.11.2018.

Đavo uvijek traži svoje, njegovo je samo ono čega ste se odrekli, kad ste se odrekli Jugoslavije on vam je jedini vođa.

VL
KO
konoplja
07:26 06.11.2018.

Stado vam se osipa, ljudi su shvatili da ih lažete samo radi vlastitih interesa, zato su vam i crkve prazne! Svakome po zasluzi, ako ste mislili stoljećima silovati dječake i varati narod, prevarili ste se, dolazi taj dan kada će čitav svijet vidjeti vašu prevaru sa izmišljenim Bogovima i ostalim stvarima koje samo maloumna osoba može popušiti!

VL
DA
dalibla
22:11 05.11.2018.

Fatalna greška je bila podjela crkve u hrvata na 2 nadbiskupije.Kardinal je trebao ostati na Kaptolu...

VL
DI
Direkt
22:44 05.11.2018.

HBK podupire Hrvate katolike u ostvarenju jednakopravnosti doniranju novaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.