Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA O CLINTONU

Monica: Pogledajte ovo tijelo, što će Billu nešto drugo

Monica Lewinsky
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
1/4
20.06.2016.
u 22:50

Pripadnik tajne službe koji je osiguravao Billa Clintona objavio pikanterije iz njegova raskalašenog života

Pola godine prije predsjedničkih izbora u SAD-u, na kojima će Hillary Clinton biti kandidat Demokratske stranke, u javnost dolazi knjiga Garyja Brinea, pripadnika tajne službe koji je osiguravao njezina supruga Billa Clintona u vrijeme predsjedničkog mandata. Brine ne opisuje potencijalne atentate na predsjednika, već eskapade koje je tajna služba imala zbog Billovih seksualnih avantura.

Veliki dio knjige posvećen je Monici Lewinsky, no ona nipošto nije jedina Clintonova ljubavnica koja je “harala” po Bijeloj kući. Tajna služba Monicu je pune dvije godine puštala bez pitanja i pogovora, no sve dok jednom prilikom nije naišla na zatvorena vrata. Naime, u tome trenutku Bill Clinton bio je u rezidenciji s kćeri potpredsjednika Waltera Mondalea. Punih sat vremena čekala je na ulazu dok je Bill bio na “razgovorima” s mladom novinarkom. Monica je bjesnjela i udarala pripadnike osiguranja. U jednom trenutku pokazala im je i svoju vitku figuru uz pitanje: “Zar mu stvarno još nešto treba dok ima ovakvo tijelo na raspolaganju?”, piše Brine u svojoj knjizi.

Opisuju se i reakcije tadašnje prve dame, a sada predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton koja je, znajući za suprugove avanture, razbijala pokućstvo po Bijeloj kući. Jednom je i nokautirala Billa, koji se sljedećeg jutra pojavio s velikom masnicom na oku.

>> Monica Lewinsky otkrila: Zbog Clintona sam bila na rubu samoubojstva!

>> Velika ispovijest Monice Lewinsky: Zvali su me glupačom i droljom

Komentara 20

Avatar mason
mason
23:30 20.06.2016.

Dobro je Bill prosao samo sa masnicom .Bill je dobar covijek iako ce neki tvrditi suprotno zbog bombardiranja Srbije. Hillary je vise puta zvali Billa i nagovarala da bombardira Srbiju .A poslije je rekla da je to bombardiranje bilo preslaboo tj smijesno. Covjek volio zene pa sta je tu lose.

LU
luftbrenzer
07:55 21.06.2016.

"“Zar mu stvarno još nešto treba dok ima ovakvo tijelo na raspolaganju?” -.-.-.-.-Koliko je poznato, pustopašni je Clinton od bujne tjelesne raskoši Monice, potrebovao tek njenu usnu šupljinu za rasterećenje tjelesnih instalacija. Njena su usta poslužila za sirovi istres bluđevineine što je ipak bolje mjesto od WC školjke u koju bi se inače rukobludno rasteretio.

M3
Miške 3
06:46 21.06.2016.

Monika je Billu išla samo na sviranje seksofona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije