Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI, OPREZ!

Mokri kolnici u primorju i Gorskom kotaru

Mokri kolnici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.04.2016.
u 08:10

Danas i sutra od 8,00 do 19,00 sati bit će zatvorena Sljemenska cesta sa zagorske strane od Pila do Hunjke zbog automobilske utrke

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru pa HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka.

Na autocesti A1 kroz tunel Malu Kapelu te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

U subotu i nedjelju 23. i 24. travnja od 8,00 do 19,00 sati bit će zatvorena Sljemenska cesta sa zagorske strane od naselja Pila do Hunjke, zbog održavanja automobilističkog natjecanja "23. Nagrada Stubičkih Toplica". Obilazak: Strmec Stubički-Kraljev vrh-Zagreb-Sljeme, i obrnuto.

Do 24. travnja zbog međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia promet će biti povremeno i privremeno prekidan po etapama pa se vozači mole za poštivanje privremene prometne regulacije i uputa policije, priopćeno je iz HAK-a u subotu ujutro.

>> Sjajni Matija Kvasina u vodstvu ukupnog poretka na Tour of Croatia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije