Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Moja generacija i sad živi u zemlji svojih pradjedova jer se morala zahvaljivati svim domovinama

Ratovi se planiraju, vojske se podižu, integracije pokrenute da bi se to izbjeglo nisu ispunile cilj, ili im to i nije bio cilj

Komentari 6

DU
Deleted user
17:33 06.08.2017.

Gorane pa ko nas bre zavadi?

VL
JA
Jania
16:04 08.08.2017.

Zar ovaj Gerovac nije odselio u region? Što ga više drži u Hrvatskoj koju toliko mrzi?

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:25 06.08.2017.

Vjerujem da je zbrka samo u glavama onih koje njihove matere nisu ucila vrijednostima pripadnosti i lojalnosti u dobru i zlu, nego su svi zajedno starili misleci da ce momentalno profiterstvo deklariranjem lazne lojalnosti trajati zauvijek.

VL
CR
CROLINDA
08:40 07.08.2017.

antihrvati čeznu bilo kakvu i bilo koju državu - samo da nije Hrvatska

VL
CR
CROLINDA
08:44 07.08.2017.

HKV : Poštovani kolega Ivan Babić, član Društva hrvatskih književnika i voditelj književnih tribina u Knjižnici Sesvete, poslao mi je poruku čiji tekst i prilog podastirem čitateljima našega Portala. "Ova knjiga se reklamira na hrt-u kao preporuka Jagne Pogačnik uzz široke osmijehe voditelja Dobro jutro, Hrvatska..., a da se malo dalje zaviri u stranice bilo bi još gore..., dobila je i potporu Minkulta i Gradskog ureda za kulturu... Čita li to netko ili...?! Riječ je o knjizi Gorana Gerovca: Sjever je mjesto tame, VBZ, 2016. Javnost ima pravo saznati tko je preporučio ovu knjigu za financijsku podršku i distribuiranje u knjižnice dijelom Republike Hrvatske. Ako se to ne učini, tada je očito kako navedenim hrvatskim državnim ustanovama bliska prva rečenica: „KRIŽ MI JE ODVRATAN “! Ministricu pozivam, mit respect! da knjigu pročita, a potom razgovara sama sa svojom savješću. Iskazuje se kao vjernica, pa otuda ovaj Stepinčev priziv. A ja kao barakaš iskazujem nelagodu, stid i neizvjesnost, jer u isto vrijeme Ministarstvo je odbilo pomoći izdavanje moje monografije o velikom hrvatskome pjesniku iz Mađarske, Josipu Gujašu-Đuretinu, a povodom 80. obljetnice njegovoga rođenja i 40. obljetnice njegove smrti. Csunyo!

VL
VE
Vergilia
10:01 27.08.2017.

"Samo, u vražju mater, hoće li čovjek ikada stvari postaviti tako da se bez sustezanja i straha može optužiti “domovinu“ za veleizdaju vlastitog čovjeka." Neće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.