Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska unija
Povratak na članak

Moguće nove sankcije protiv Rusije

Kada je riječ o dodatnim sankcijama, to će se tek utvrditi. Imamo uskoro u prosincu zajednički sastanak, kazala je Karin Kneissl, nakon sastanka u Berlinu s njemačkim kolegom Heikom Massom

Komentari 29

MP
miroslav.petkovic.7564
15:45 27.11.2018.

Paris gori oni o sankcijama Rusiji! Ha ha ovdje u Rusiji rade mega projekte uskro ce pravit most za otok Sahalin dugacak 580KM sankcije im dobro dosle okrenuli se svom farmerstvu.Uskoro sa zapada nista nece uvozit.A povrce voce po baltiku i Poljskoj kiseli se. Pa nesretnici udaraju stembilje da je porjeklo robe iz drugi zemalja nebi li nesto prodali.Dolaze na Rske granice da bi nasuli deset litara benzina.ovdje ispod cetri ipol kune tamo jedanest kuna..Njemci prosipaju mljeko popada izgubljene milijarde.Francuzi popizdili ne mogu kupit litar benzina. Prorosenkovic salje jadnike da poginu i provocira. Nista od jadni Ukrainaca ctri miliona iselilo se u Rusiju a cetri na zapad tako je to.

VL
PL
@ploto@
18:05 27.11.2018.

Inače kazarska propalica koju je na mjesto predsjednika instalirala Victoria Nuland i CIA,zove se Peter Waltzman,što je čisto rusko ime,zar ne.Važno je prevarit gojime .

VL
GO
goran2hr
16:40 27.11.2018.

To su "bumerang" sankcije. Što to ima EU, a nemaju Kina, Indija, Brazil, Iran.., pa da bi Rusi bez toga patili?

VL
AA
aabbcc
16:10 27.11.2018.

Prolaz je bio zajednicki kada je Krim bio Ukrajina ali neki jos misle se narod salio sa referendumom na Krimu.

VL
AA
aabbcc
15:58 27.11.2018.

Mandarine nisu pomogle, mozda sada probaju sankcije sa kupusom ili nekom jacom hranom .

VL
MX
Mister X
21:31 27.11.2018.

Našao se jedan pametan da pita Kad če več jednom Sankcije ubojici Saudiskom Poglavici i protjerivanje Diplomara čovjek je ubijen to je jasno priznato .... Kada je riječ o dodatnim sankcijama, to će se tek utvrditi. Imamo uskoro u prosincucu zajednički sastanak, kazala je Karin Kneissl, nakon sastanka u Berlinu s njemačkim kolegom Heikom Massom Da li mi znamo da moramo nešto poduzeti protiv tih slabih Rusa Budale vratili nam istočnu Njemačku .. Neznau koliko vrijedi m2 građevinskog zemljišta u Njemačkoj ! Zato če doboti sda Sankcije od nas . NIsu oni Amerika i mi NATO da mogu da rade što god hoče i kad god zažele da bombaju mjesecima i ubijaju tuđe poglavice . Rusi i ako ih nitko provocira ne smiju da ih se dira ...

VL
KO
kordunmoj75
21:29 27.11.2018.

Moze zapad,samo da dobro opere ruke,i povuku Ruse i Putina,za neku stvar.

VL
JO
Joel
21:23 27.11.2018.

Nekada je u svakom gradiću Hrvatske bio skver na kojem su se skupljale budale. Danas se polupismeni lakrdijaši (uključujući i mene koji nemam pametnija posla) okupljaju oko komentara u Večernjem i Jutarnjem listu. Izgleda da je hrvatska vlada ukinula Vijesnikk kad je procijenila da je imao previsok nivo za nas na ovom portalu i slične nama.

VL
TE
TEUTA
15:54 27.11.2018.

To je tako kada Rusija laze Ukrainu i ona sa oslobada nuklearnog oruzja. Ukraina je bila cetvrta nukleatna sila svijeta. Nikada nemoj vjerojati rusima i srbima.

VL
MA
marsovac
17:07 27.11.2018.

pun forum ovih propuhanih traktorista,...prorusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.