Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Moguća zaštita – nacionalizacija podataka

Skupljanje podataka o nama samo po sebi ne treba biti negativno, tako kompanije dobivaju feedback i poboljšavaju svoje proizvode, rade na novima za kojima postoji interes tržišta, a svojim rastom korisnicima omogućavaju sve bolje, brže i filtriranje iskustvo kupovine, komunikacije, informiranja i svega ostalog što radimo online

Komentari 6

DO
domxerex
16:38 09.05.2019.

Samo malo, hoće li to onda značiti da to što su neki ugledni građani iznosili osjetljive tajne podatke haškom tribunalu i stranim agencijama, da će to postati kažnjivo? Znači li to i da DORH više neće smijeti odavati tajne podatke sa zatvorenih suđenja? To onda više neće biti zanimljivo jer nam novine više neće moći plasirati poluistine, već samo bajke. Istinu ne smiju jer to neke boli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.