Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogorović
Povratak na članak

Mogorović: Za sve što je Končara zanimalo vrata je otvorio Sanader

Skretanje pozornosti; važno je da su dokumenti o Končaru autentični

Komentari 16

KO
komifo
14:26 08.11.2011.

Končar je lud što želi ulagati u Hrvatsku, jer ovakvog jala i podmetanja nema nigdje. Končar je 3 puta bogatiji od Todorića i umjesto da su mu sva vrata otvorena i da ministri kleče pred njime , pljuju ga da je lopov. Prava poduzetnička klima. A čovjek bi ulagao ne samo u turizam, nego u proizvodnju - brodogradilišta , i po najnovijem u LNG.

VL
OB
-obrisani-
15:16 08.11.2011.

Mogorović je u pravu.Koncar je lopov od kad se rodio.

VL
OB
-obrisani-
15:17 08.11.2011.

Hvala ti dragi Boze da sam morao trbuhom za kruhom otici tako daleko jer mislim da sam ostao da bih poludio od ovih monstruma. E moj Busicu,...imao si pravo u svakoj svojoj rijeci.

VL
OB
-obrisani-
15:18 08.11.2011.

08.11.2011. u 15:16h zlocinac je napisao/la: Mogorović je u pravu.Koncar je lopov od kad se rodio. ------------------------------------------------------------------------ Ja mislim da je to razlog da se druzio sa Sanaderom i Cetinskima.

VL
DU
Deleted user
15:20 08.11.2011.

komito nije u novcima sve,,, to znači da ako netko dođe s novcima daje odmah gazda ima nekih stvari koje su preče ali ti ih očito ne razumiješ. poslovanje poduzeća je poslovanje poduzeća i ono ima svoje zakone i zakonitosti..../trebaliali bi biti bolji..../ ali nisi svjestan da svi svjetski hohštapleri dolaze kod nas izigravati velike poslovne ljude...

VL
RA
raspad
15:25 08.11.2011.

Kad se govori o Koncaru stalno se spominje Juzna Afrika. Ja zivim u toj drzavi vec 25 god. i krecem se u poslovnom svijetu. O Koncaru nikad nisam cuo ni rijeci. Sve mi se cini da su to prljave izmiljotinee i da se radi o pranju novca. Mislim da Koncar sa njegovom facom nebi polozio ispit u Juznoj Africi, koja je isuvise plrofesionalna i tvrda za njega. Sve mi se vise cini da se radi o opasnom sarlatanu.

VL
OB
-obrisani-
15:36 08.11.2011.

Pa zar mora na jadranskom balkanu stvarno za svako sranje domoljubni Ivek biti kriv ??

VL
IB
iva.begovic
15:42 08.11.2011.

Letnica, bez priljeva kapitala nema investicija i nema novih radnih mjesta. Nisu svi, a niti mogu biti svi, dobro uhljebljeni u državnoj upravi ili županijama. A niti svi imaju tu sreću da žive uz more i imaju priliku živjeti od od turizma. Končar, kao i svaki drugi investitor svoj novac, bez obzira kako ga je zaradio, može potrošiti na mali milijun načina. Zašto ne ulaganjem u hrvatske tvrtke?

VL
OB
-obrisani-
15:48 08.11.2011.

08.11.2011. u 15:25h raspad je napisao/la: Kad se govori o Koncaru stalno se spominje Juzna Afrika. Ja zivim u toj drzavi vec 25 god. i krecem se u poslovnom svijetu. O Koncaru nikad nisam cuo ni rijeci. Sve mi see cini da su to prljave izmiljotine i da se radi o pranju novca. Mislim da Koncar sa njegovom facom nebi polozio ispit u Juznoj Africi, koja je isuvise plrofesionalna i tvrda za njega. Sve mi se vise cini da se radi o opasnom sarlatanu. --------------------------------------------------------------- Lova je ocito prljava. Cetinski su to znali od samog pocetka i odlucili uzeti dio misleci da ih nitko nista nece pitati.

VL
IB
iva.begovic
15:51 08.11.2011.

Inače, slušala sam jutros na radiju polusatnu emisiju na temu Končar i brodogradilišta. Prvo je u eter govorio neki novinar iz Splita koji navodno prati tu temu godinama. Osim glupih emotivnih fraza nije rekao baš ništa. Mislila sam, ok, drugi sugovornik će biti bolji. Ali avaj, govorio je jedan sindiklani čelnik i odmah je bilo vidljivo da baš ništa ne razumije. Imao je onu mediteransku drskost koja ponekad od ljudi čini da su toliko glupi da su posve nesvjesni svojih ograničenja. Izdvojit ću jednu njegovu rečenicu: «Paradoksalno je da Vlada nije dala sindikatima Končarovu molbu na uvid,» U čemu je paradoks? O kakvoj se molbi radi, čovjek je dao ponudu na natječaj, a ne nekakvu molbu» Uglavnom, morala sam brzo promijeniti stranicu jer je odjednom u eteru bilo 24 milijarde razloga za povraćanje. 24 milijarde kuna, naime, iznos je koji je dosada država dala za brodogradilišta.

VL
AD
adiafora
17:12 08.11.2011.

Ako je Nobilo upetljan u to, nema šanse da će bilo što dokazati.

VL
VE
velikazmija
21:17 08.11.2011.

nije li se -milerov brijeg spominjao kao mijesto di ima masovnih grobnica ili gubilišta -stratišta --isprika ako sam krivo shvatio ----čuo --

VL
SA
santovena
04:00 13.11.2011.

Gosp. Mogorović je u mnogo ćemu u pravu svojim tvrdnjama. Sve je ovo preveliki zalogaj za samog Končara. To su igre iza kojih stoji tiha okupacija prirodnih resursa od strane zemlje koja puca po šavovima sa svojom mnogoljudnom nacijom. Končarčar je samo glavni igrač i izvršitelj, a sve je zamaskirao Afrikom i kapitalom koji je tamo stekao. Živi bili pa vidjeli.

VL
OB
-obrisani-
21:26 02.12.2011.

Končar je toliko bahat da je postao neoprezan u izjavama. Tvrdio je da je oranice koje je Vinka za njega kupovala preplatio (U prosjeku 6 EUR-a m2, što je ispod svake cijene) jer ih ne može preinačiti u građevniska. Dakle priznao je da je prevarant koji je za građevniske parcele htio platiti 6 EUR-a m2.

VL
OB
-obrisani-
21:27 02.12.2011.

u neku ruku mi je drago da se takve stvari događaju onima koji nisu naučili da sa srbima ne teba imati posla, ne3 će ni Todorić proći lišo u Srbiji, samo neka širi poslove među komšijama

VL
OB
-obrisani-
21:30 02.12.2011.

crvena zločinačka organizacija zadaje završen udarce HDZ-u, a kad bud ena podu imati će odrješene ruke, nadam se da će zoki skužiti šta se događa pa koalirati s HDZ-om i zajednički se oduprijeti srbokomunisitčkoj UDBI

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.