Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRO BULJ:

'Mog bucmastog kolegu izvan Sabora prate ženski pogledi, moguće da je Pupovac zavidan'

miro bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
15.12.2016.
u 15:50

S obzirom na to da Nikola teško može ostati dužan, uzvratio je Pupovcu da je njemu lakše održavati liniju jer stalno leta od jedne do druge većine kako bi bio na vlasti, napisao je Bulj.

Mostov zastupnik Miro Bulj otkrio je što ga je jučer zabavilo u Saboru od čega je skoro "zamra od smija".

Bulj ističe kako se Milorad Pupovac zalaže da se zastupnicima poveća plaća te je Mostu poručio da se prestanu baviti populizmom i dodvoravanjem narodu. Grmoja mu je kazao da nema pravo govoriti tako kad u Sabor ulazi s lošim izbornim zakonom.

– Pupovcu se u tom trenu zamračilo pa je uzvratio Nikoli na osobnoj razini, primjećujući kako se Nikola malo ugojio... S obzirom da Nikola teško može ostat dužan, uzvratio je Pupovcu da je njemu lakše održavati liniju s obzirom da stalno leta od jedne do druge većine kako bi bio na vlasti.

Ja ću samo nadodati kako iz prve ruke, tj. oka gledam kako u Saboru i izvan njega ženski pogledi prate mog bucmastog kolegu. Moguće da je kod Pupovca i zavist proradila. Sumnjam da njega itko gleda na takav način. Milorad Pupovac vjerojatno misli da će mu veća plaća pomoći na tom polju, pa se zato toliko zalaže za povišicu – napisao je Bulj na Facebooku.

>> UŽIVO Maras zaradio dvije opomene 'zbog provociranja': Odbijeni amandmani Hasanbegovića i Bulja

Komentara 9

FJ
fjdanm
17:00 15.12.2016.

Bravo Mostovci, imate naš glas. Napokon netko da skreše Pupavcu. A što je s lopužom Mesićem?

SE
seba..
16:09 15.12.2016.

pupavac

FT
feel_the_coruption
18:52 15.12.2016.

Etno srbin od Hrvatske najviše voli Kunu. Neka ih sve donira, pa to je bila valuta i u NDH :-) Kako mu to ne smeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije