Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modne inovacije

Modna 'Noć evolutiona 2012. ' oduševila Varaždince

noc evolutiona (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
05.11.2012.
u 09:42

Ovogodišnja manifestacija bila je odličan spoj dizajnerskih kreacija i glazbe gdje su svoju inovativnost i kreativnost pokazali ne samo kreatori nego i glazbenici

U intimnoj atmosferi prepune dvorane varaždinskog HNK održana je 4. modna manifestacija “Noć Evolutiona 2012.” koju već tradicionalno organizira varaždinska modna udruga Evolution u suradnji s Gradom Varaždinom i HNK u Varaždinu. Ovogodišnja manifestacija bila je odličan spoj dizajnerskih kreacija i glazbe gdje su svoju inovativnost i kreativnost pokazali ne samo kreatori nego i glazbenici. U spoju glazbe i mode neizbježni Boris Kosmač, kao iznenađenje večeri, zabavio je publiku svojom imitacijom Josipe Lisac, mlada zagrebačka pjevačica u usponu Sara Renar u pratnji dva poznata varaždinska gitarista Jurice Gecija i Luke Gečeka izvela je svoj prvi singl "U velikom stilu". “Noć Evolutiona” podignuta je na regionalni nivo pa se tako iz Slovenije predstavila Sanja Veličković koja je pokazala kako se kreativnost i maštu može prenijeti u stvarnost.

– Odjeća mora nadopunjavati karakter i laskati vašem tijelu. Biti drugačiji od ostalih oduvijek mi je bio moto, a to prenosim i u svoje kreacije – poručila je Veličković, dok je Olgica Đikić iz Livna predstavila svoju kolekciju večernjih haljina i dokazala zašto je pozvana u svjetski centar mode – Pariz. Đikić kaže da inspiraciju crpi iz šezdesetih jer je žena tada bila najelegantnija. U zanimljivoj kombinaciji dizajnerskog nakita i haljina predstavile su se Sanja Križanec i Lana Anić koje su skladom boja nakita i haljina opravdano plijenile poglede publike. Varaždinska mlada i izuzetno talentirana dizajnerica Ivana Kuzminski opet je pokazala da je veliki potencijal za hrvatsku modnu scenu i kao ljubimac domaće publike zaslužila je veliki pljesak.

– Budući da je nedavno bila Noć vještica, tome sam prilagodila svoje kreacije. Spoj naizgled nespojivih materijala, kože i platna, stvorio je svoju priču. Crno u cvatu naziv je najnovije kolekcije – kaže mlada dizajnerica koja radi i stvara u svojoj Modnoj radionici Ivana Kuzminski u Varaždinu. Osvježenje na pistu donio je mladi dvojac N Fashion iz Zagreba. Nikola Popović i Neven Mesec za ovu su manifestaciju priredili kolekciju haljina i pokazali su zašto pucaju na vrh modne scene.

Noć Evolutiona počela je dječjim koracima kolekcijom za najmlađe, odnosno kolekcijom dječje odjeće modne kuće Bambi koji su hrabro nosili najmlađi modeli Evolutionove škole za djecu “Evolution kids”. Mali modeli vrlo su profesionalno odradili reviju i umalo da nisu zasjenili bivšu Miss turizma Viktoriju Jug koja je bila jedan  od modela koji su nosili reviju. Ova modna manifestacija pokazala je da je Varaždin centar mode, ne samo hrvatske nego i regionalne.

>>Sladoledi u kosi Borne Rajić barem su zabavili narod

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
10:01 05.11.2012.

Narodu igara ali bez kruha. Koga od nas osiromašenih građana zanima moda ako svaku kunu u ruci okrenemo 3 puta prije nek ju potrošimo.Predstava za aristokraciju protiv koje treba povesti revoluciju da se država očisti od bogati i bahatih gadova koji su nas oderali do kože i to rade i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije