Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kancelarka u bojama

Moćna žena koja jedanaest godina nosi "istu" jaknu

A undated combination picture shows German Chancellor Angela Merkel, wearing jackets of differing colours while attending various public events. Senior German CDU party sources say on November 20, 2016 that Merkel will run again for the Chancellorship in
Foto: Reuters
1/2
24.11.2016.
u 09:15

Sako pomno odabrane dužine prikriva široke bokove, a njegovo visoko kopčanje sakriva bujne grudi najmoćnije žene svijeta

Njemačka kancelarka Angela Merkel ima dosadan, ali nadasve dosljedan modni izričaj. Mnogi kažu da je stalno odjevena u isto, a ona tvrdi da nema vremena razmišljati o odjeći. Kada je postala premijerka, 2005., potražila je stručnu pomoć: promijenila frizuru i odjenula jaknu koja najbolje pristaje njezinoj građi.

Najveći modni skandal počinila je 2008. u Oslu s dekolteom o kojem su pisali svi

Sve ove godine provela je zapravo u toj jakni, čija je tajna u precizno odmjerenoj dužini koja prikriva široke bokove i njenom visokom kopčanju koje skriva bujne grudi. Toj jakni najmoćnija žena svijeta samo mijenja boju, oduzima ili dodaje revere, a kada prigoda zahtijeva – povrh nje navuče i pancirku.

Sve to sjajno otkriva Reutersova montaža. Pristojno su iz nje izostavili njezin najveći modni skandal: haljinu koju je 2008. nosila u Operi u Oslu, kada joj je pratnja bio tadašnji norveški premijer Jens Stoltenberg i kada su o njezinu bujnom dekolteu izvještavali svi mediji svijeta. 

>> Angela Merkel potvrdila: Idem po četvrti mandat

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar abcd
abcd
09:38 24.11.2016.

Uskoro ce ona nositi ludjacku kosulju.

SJ
Sve je uzalud
09:29 24.11.2016.

........gospođa koja je prvenstveno imala zadatak da uništi Njemačku, koja je bila posljednji bastiom zdrave Europe.................uspjela je.......

Avatar poljicanin
poljicanin
09:48 24.11.2016.

Ona je najbolji dokaz da je demokracija bezvezna,neprirodna te samo donosi dugotrajno zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije