Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dočekalo ni prosinac

Mnogi su ga kritizirali: Božićno drvce u Švicarskoj uklonjeno jer je bilo previše ružno

Pixabay/Ilustracija
29.11.2023.
u 23:35

Jedan korisnik društvenih mreža naveo je da drvce možda simbolizira oluju koja je pogodila grad 24. srpnja

Božićno drvce u jednom švicarskom gradu uklonjeno je zbog toga što je bilo "previše ružno". Drvce je bilo ispred željezničke stanice La Chaux-de-Fondsa, ali uklonjeno je i kompostirano nakon reakcija koje su se proširile društvenim mrežama. 

Naime, drvce je bilo poprilično tanko, a grane su mu bile rijetke. Kritičari su božićno drve, koje nije dočekalo ni prosinac, proglasili "užasnim" i "tužnim", prenosi Express.

Opisujući kako se osjećao zbog drvca, jedan korisnik društvenih mreža napisao je: "Dvojim se između deformiranog i rahitičnog". Drugi je dodao da drvce možda simbolizira oluju koja je pogodila grad 24. srpnja. 

VIDEO Prvi advent s eurom, pogledajte cijene u Zagrebu: Kobasice po 4 eura, vino po 3.20

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije